Mainos

”Nokian pakko kehittää tabletti”

Tietokirjailija Petteri Järvisen mukaan Nokian on pakko kehittää oma tablet-kone, sillä älypuhelinmarkkinat eivät yksinään riitä.

– Nokian kilpailutekijä voisikin olla, että tablettiin laitettaisiin parempi kamera, lisämuistipaikka sekä hienompia teknisiä ominaisuuksia. Jotain sellaista täytyy yrittää, koska älypuhelinmarkkinat eivät yksistään riitä ja Nokia on joutunut pahasti altavastaajaksi, Järvinen totesi aamun Huomenta Suomessa.

Tabletit ovatkin erittäin suosittuja Suomessa. Järvisen mukaan, suomalaiset ovat heti eteläkorealaisten ja amerikkalaisten jälkeen kolmantena niiden ostajina.

– Siinä on kuitenkin yksi näköharha, sillä venäläiset ostavat Suomesta erittäin paljon tabletteja. Jostain syystä venäläiset ovat erittäin innostuneita näistä, ja he hamstraavat näitä Suomesta kaksin käsin. Suomessa kuitenkin runsaat parisataatuhatta laitetta, sekin on aika paljon. Mutta venäläiset selittävät tästä osan.

Haastattelussa Järvinen analysoi myös älypuhelinten syvintä olemusta.

– Se on nykyihmisen tutti. Se antaa ihmiselle turvaa, lohtua ja turvallisuutta. Jos tutti otetaan pois, pääsee itku. Älypuhelin on ihmisen toinen minä. Se on henkilökohtainen avustin, jonka avulla saadaan aina palveluita.

(MTV3)

Katso tietokirjailija Petteri Järvisen haastattelu: (Huomenta Suomi 23.4.2012)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.