Mainos

Nokian ja Skypen yhteistyö käynnistyi

Nokia haluaa vauhdittaa kämmentietokoneidensa myyntiä lisäämällä niiden internet-palveluja.

Nokia on ryhtynyt tarjoamaan ilmaisia Internet-puheluja. Nettipuheluja tarjoavan Skypen teknologiaa voi nyt ladata Nokian N800-kämmentietokoneisiin. Skypellä on maailmanlaajuisesti lähes 200 miljoonaa asiakasta.

Nokia haluaa vauhdittaa kämmentietokoneidensa myyntiä lisäämällä niiden internet-palveluja. Nyt tällaisella multimedialaitteilla voi myös soittaa ilmaisia internet-puheluita.

- Me saamme lisää hienoja palveluita, jotka lisäävät meille laitemyyntiä ja pohjimmiltaanhan olemme myymässä uusia pieniä tietokoneita eli mitä paremmat palvelut näillä koneilla on, niin luonnollisesti ne ovat sitä kiinnostavampia kuluttajille, johtaja Ari Virtanen Nokia multimediasta kertoo.

Skypen lähes kahdensadan miljoonan käyttäjän avulla Nokia hakee kasvua uusilta markkinoilta.

- Alussa lähdetään liikkeelle näistä suurimmista eli Amerikan markkinat on meille hyvin tärkeät, myös sitten Euroopan ja monet Euroopan maat. Mutta käytännössähän sitten tämän tyyppisiä palveluita voi käyttää missä tahansa, missä langattomia internet-yhteyksiä on saatavilla, Virtanen kertoo.

Langaton verkko on käytössä tuhansien kotitalouksien lisäksi esimerkiksi Esplanadin puistossa Helsingissä sekä useissa kahviloissa, hotelleissa ja lentokentillä.

Nokia ei usko ilmaisia puheluita tarjoavan Skypen uhkaavan kännykkäoperaattoreita, vaan povaa kasvua molemmille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.