Mainos

Nokia-vuotajalta todellinen yllätysviesti: Uusi Meego-luuri on iPhone 5:n veroinen

My Nokia Blog -sivustolla kerrotaan Nokia-vuotajana tutuksi tulleen Eldar Murtazinin uusimmasta räväkästä Twitter-viestistä. Murtazin kirjoittaa Twitterissä seuraavanlaisesti:

"Tiedättekö, että Stephen Elop tappaa Maemon/Meegon vain yhdestä syystä? Se tulee olemaan samalla tasolla uuden iPhonen kanssa - hyvä käyttöjärjestelmä hyvällä laitteistolla".

My Nokia Blog -sivustolla pohditaan Murtazinin viestiä. Toistaiseksi ei ole tietoa minkälaista vihiä Murtazin on saanut Nokian tulevasta MeeGo-laitteesta. Nokia on järjestämässä tiistaina tiedotustilaisuuden ja yhtiön on odotettu julkistavan uuden MeeGo-älypuhelimensa juuri tuolloin.

Ei ole myöskään aivan varmaa, mitä Murtazin tarkalleen ottaen tarkoittaa uudella iPhonella. Sivustolla uskotaan, että kommentissa viitataan vielä julkistamattomaan iPhone 5 -malliin.

Viestissään Murtazin heittää kylmää vettä Elopin niskaan MeeGo-järjestelmän kaatamisesta. MeeGosta kun ei tullutkaan Nokian puhelimien pääasiallista käyttöjärjestelmä, vaan se jäi Windows Phone -suunnitelmien jalkoihin eräänlaisena tutkimusprojektina. Nokian ensimmäisiä Windows Phone -käyttöjärjestelmällä toimivia puhelimia odotetaan myöhemmin tänä vuonna.

Venäläinen Murtazin on mielenkiintoinen tapaus: Hän on saanut usein etukäteen haltuunsa Nokian julkistamattomia tuotteita ja vuotanut niistä julkisuuteen tietoja. Hän ei ole karttanut viesteissään kriittisiäkään kannanottoja, mikä on joskus aiheuttanut Nokialle harmaita hiuksia.

Päivitys 20.6.2011: Murtazin täsmensi kohua aiheuttanutta viestiään: "MeeGo ei olekaan iPhonen veroinen"

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.