Mainos

Nokia toimittaa USA:han 1,1 miljoonaa DSL-linjaa

Nokia ja Virginiassa USA:ssa sijaitseva Picus Communications ovat allekirjoittaneet 425 miljoonan markan arvoisen sopimuksen täydellisen DSL-teknologiaan (Digital Subscriber Line) perustuvan laajakaistaverkon toimittamisesta. Verkon avulla Picus Communications tuottaa asiakkailleen integroituja, suuria siirtonopeuksia vaativia ääni- ja datapalveluita.

Nokia toimittaa Picus Communicationsille Nokia D50 Speedlink -monipalvelusolmuja (DSL Access Multiplexer). Ratkaisun avulla Picus Communications voi tarjota 1,1 miljoonalle yritys- ja yksityisasiakkaalle nopean Internet-yhteyden nykyisessä kuparikaapeliverkossa. Palveluita ovat mm. ääni- ja datapalvelut, elektroninen kaupankäynti, videokonferenssit ja virtuaaliverkot. Sopimukseen sisältyy projektin hallinta sekä verkon toteutus- ja asiakaspalvelut.

Kolmivuotisen sopimuksen ensimmäiseen vaiheeseen sisältyy DSL-linjojen toteutus useissa kaupungeissa Pohjois-Virginiassa, Washington DC:ssä, Richmondissa ja Norfolkissa. Palvelut ovat saatavissa näillä markkinoilla tämän vuoden marraskuussa. Picus Communications suunnittelee DSL-linjojen rakentamista yhteensä 165 itärannikon kaupunkiin.

Picus on täyden palvelun kansainvälinen tietoliikennetalo, joka tuottaa asiakkailleen laajakaistaisia ääni-, data- ja Internet-palveluita sekä paikallispuhelupalveluita. Picus tarjosi asiakkailleen ensimmäisenä kiinteähintaisia palvelupaketteja, joihin sisältyy nopea Internet, paikallispuhelut ja kaukopuhelut. Yrityksen Yhdysvaltain pääkonttori on Hampton Roadsissa Virginiassa ja Euroopan pääkonttori Luganossa Sveitsissä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.