Mainos

Nokia toimittaa GPRS-verkon ja WAP-ratkaisun Vodafone New Zealandille

Nokia ja Vodafone New Zealand ovat sopineet pakettikytkentäisen GPRS-runkoverkon (General Packet Radio Service) ja Nokian WAP-ratkaisun (Wireless Application Protocol) toimittamisesta Uuteen-Seelantiin.

Nokia toimittaa Vodafone New Zealandille GPRS-runkoverkkojärjestelmän, johon kuuluvat mm. piirikytkentäisen GSM-liikenteen pakettikytkentäiseksi muuttava laitteisto, reititin sekä laskutustietojen keruu- ja prosessointijärjestelmä. GPRS mahdollistaa jatkuvasti päällä olevan Internet- ja sähkopostiyhteyden ja on olennainen osa seuraavan sukupolven matkapuhelinverkon palveluita.

Toimitukseen kuuluu myös Nokian WAP-ratkaisu, joka mahdollistaa Internet-pohjaisten palveluiden käyttämisen WAP-yhteensopivalla matkapuhelimella. Vodafone aloittaa heti WAP-palveluiden testauksen Nokia Artus Messaging Platformin ja Nokia 7110 -puhelimien avulla.

Vodafone New Zealand on osa maailman suurinta telekommunikaatioyritystä Vodafone Airtouchia. Yhtiön matkapuhelinverkko Uudessa Seelannissa kattaa yli 96 prosenttia maan asukkaista. Vodafone New Zealand tarjoaa matkapuhelinasiakkailleen täyden valikoiman lisäarvopalveluja.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.