No nyt! The Athletic: Liverpool hamuaa kahta Norwichin pelaajaa

Liverpool on kiinnostunut Norwichin keskikenttäpelaaja Emiliano Buendiasta, 23, ja laitapuolustaja Jamal Lewisista, 21, raportoi The Athletic lähteidensä pohjalta.

Teemu Pukin edustama Norwich majailee jalkapallon Englannin Valioliigan jumbona, mutta joukko sen tähtipelaajia on herättänyt kiinnostusta suurseuroissa. The Athleticin mukaan Norwich on haluton tekemään siirtoja tammikuun aikana, mutta Liverpoolin kaltaisten suurseurojen kiinnostus voi vaikeuttaa tilannetta.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp ei ole tavannut kauden aikana siirtoja kiikaroida, mutta sarjakärjen kerrotaan tarkkailevan nyt Norwich-kaksikko Buendiaa ja Lewisia. Liverpoolin raportoidaan tietävän Buendian ja Lewisin ominaisuudet hyvin. Liverpool on tiettävästi seurannut kaksikkoa kauden alusta lähtien.

Argentiinalaistaituri Buendia on antanut tällä Valioliiga-kaudella jo seitsemän maalisyöttöä – kolmanneksi eniten koko sarjassa. Pohjois-Irlannin maajoukkuepelaaja Lewisilla on tältä kaudelta vyöllään 14 Valioliiga-peliä, joskin hän on viime aikoina istunut useissa otteluissa vaihtopenkiltä.

Liverpoolin raportoidussa kiinnostuksessa Lewisia kohtaan on jujunsa, sillä seuralla olisi tarvetta laitapakkiosastolle Andrew Robertsonille tulitueksi.

Lue myös:

    Uusimmat