Liverpool-legenda ylistää Glen Kamaraa ja kommentoi Huuhkajat-tähden Juventus-huhua: "Hänen pelaamistaan on ihanaa katsoa"

Brittilehdistö kertoi viikonloppuna Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamaran olevan Serie A -jätti Juventuksen kiikarissa. Skotlantilaisseura Rangersin ja Kamaran päävalmentaja Steven Gerrard pitää väitettä keksittynä.

24-vuotias Kamara on esiintynyt läpi syksyn kaikissa kilpailuissa Rangersin keskikentällä vakuuttavasti. Gerrard väitti viikonloppuna vakaasti, ettei Rangersia ole lähestytty Kamaran suhteen.

– Muutamien pelaajieni ympärillä tapahtuu paljon tällä hetkellä, mutta niissä jutuissa ei ole perää, Gerrard sanoi BBC:n mukaan.

Kamara pelasi viikonlopun 5-0-voitossa Heartsia vastaan 73 minuuttia.

– En olisi yllättynyt, jos huippuseurat seuraavat Gleniä. Hän oli jälleen uskomaton, Glenin pelaamista on ihanaa katsoa. Keskikenttäpelaajana ihailen hänen kehon käyttöään, terävyyttään ja tapaa, miten hän vastaanottaa pallon.

– Hän on erittäin älykäs jalkapalloilija, enkä olisi yllättynyt, jos huippuseurat tarkkailisivat häntä, mutta Juventus-huhussa ei ole perää, Gerrard linjaa.

Rangers taistelee tasatahtia Skotlannin Valioliigan kärkisijasta Celticin kanssa. Jälkimmäinen on sarjan kärjessä yhden ainoan tehdyn maalin erolla.

Siirtohuhut ovat velloneet suomalaisen ympärillä pitkin syksyä. Aiemmin suomalaisesta ovat olleet kiinnostuneita lehtitietojen mukaan ainakin valioliigaseurat Crystal Palace, Bournemouth ja Brighton sekä Mestaruussarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Leeds.

Lue myös:

    Uusimmat