Huuhkajien tähtipelaaja Valioliigan jättiläisen kiikarissa – Arsenal lähetti tarkkailijansa kuudesti Glen Kamaran perään

Rangersin ja Suomen keskikenttäpelaajasta Glen Kamarasta kiinnostuneiden seurojen lista kasvaa.

Huuhkajien keskikentän tähtipelaajan Glen Kamaran otteet Rangersin ja Suomen maajoukkueen riveissä ovat herättäneet englantilaisten suurseurojen kiinnostuksen. Brittimedian mukaan jo useampi seura on tosissaan 24-vuotiaan allekirjoituksen perässä.

Yksi kiinnostuneista on Daily Mailin mukaan Kamaran nuoruuden seura Arsenal. Lehden tietojen mukaan lontoolaisjätti on lähettänyt pelaajatarkkailijansa ainakin kuuteen Rangersin otteluun tällä kaudella Kamaran vuoksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Yksi Arsenalin tarkkailemista otteluista oli viime viikonloppuna pelattu Glawgow’n paikallisottelu Old Firm, jossa Rangers kukisti Celticin maalein 2–1. Kamara pelasi ottelussa 80 minuuttia Gersin keskikentällä.

Kamara pelasi Arsenalissa juoniorivuosinaan ja sai tililleen myös yhden esiintymisen seuran edustusjoukkueessa Liigacupin ottelussa lokakuussa 2015. Arsenalista hänen tiensä jatkui Skotlantiin.

Arsenalin lisäksi muista englantilaisseuroista myös Aston Villan kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Kamarasta ja haluavan hänet seuraan jo tammikuun siirtoikkunassa. Daily Mailin uutisen mukaan birminghamilaisseura näkee Kamaran hyvänä paikkaajana John McGinnille, joka on nilkkavammansa vuoksi sivussa maaliskuuhun saakka.

Aston Villa taistelee säilymisestä Valioliigassa ja on tällä hetkellä sarjassa neljänneksi viimeisenä, pisteen putoamisviivan päällä. Seuran kerrotaan tarkkailleen Kamaraa jo lokakuussa eli kauan ennen McGinnin loukkaantumista.

Arsenalin ja Aston Villan ohella myös valioliigakauden yllättäjän Sheffield Unitedin ja Mestaruussarjan kärkikahinoissa sarjanoususta pelaavan Leeds Unitedin uutisoidaan olevan kiinnostuneita Kamarasta.

"Ei yllättäisi"

Kamara siirtyi Rangersiin vain vuosi sitten Dundeesta. Hänen sopimuksensa Dundeen kanssa oli tuolloin umpeutumassa, joten glasgow’laisseura sai naarattua Tampereella syntyneen ja Espoossa kasvaneen pelaajan riveihinsä vain 50 000 punnan siirtokorvauksella.

Nyt Kamaran markkina-arvo mitataan miljoonissa. Scottish Sunin mukana mikään tarjous alle kahdeksan miljoonan punnan ei kiinnosta Rangersia.

– Se ei yllättäisi minua, jos suurseurat olisivat kiinnostuneita Glenistä – hän oli jälleen mahtava ja häntä oli hienoa katsoa, Rangersin päävalmentaja Steven Gerrardkommentoi skottimedialle joulukuussa.

– Entisenä keskikenttäpelaajana minä todella ihailen hänen kehonkäyttöään ja asentoaan, miten hän ottaa pallon vastaan, Gerrard kehui.

Rangers taistelee Celticin kanssa Skotlannin mestaruudesta. Joukkue on sarjassa toisena kahden pisteen päässä kärjestä mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Eurooppa-liigassa Rangers kohtaa pudotuspelivaiheen ensimmäisellä kierroksella portugalilaisen Bragan helmikuussa.

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut ovat nähtävissä C Morella.

Lue myös:

    Uusimmat