Siirtyykö Teemu Pukki takaisin Valioliigaan? Kaksi seuraa vahvoilla kertoimien perusteella

Teemu Pukki nöyränä Vuoden urheilija -valinnan jälkeen – puhuu hellyyttävästi tyttärestään MTV:n haastattelussa 2:07
Video: Teemu Pukki oli nöyränä Vuoden urheilija -valinnan jälkeen viime tammikuussa – puhuu hellyttävästi tyttärestään MTV:n haastattelussa

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki herättää kiinnostusta siirtomarkkinoilla.

Päättyneellä valioliigakaudella 11 maalia sarjaporrasta alemmaksi pudonneen Norwich Cityn riveissä tehneen hyökkääjän on huhuttu haluavan siirron toiseen seuraan.

Toistaiseksi brittimediassa on kuitenkin ollut hiljaista. Turkkilaisen suurseuran Besiktasin on kerrottu olevan erittäin kiinnostunut Kanarialintujen maalitykistä, ja seurajohto on lehtitietojen mukaan ollut yhteydessä myös Pukin agenttiin Teemu Turuseen.

Turunen ei ole toistaiseksi kommentoinut Pukin tilannetta julkisuudessa ja kieltäytyi kohteliaasti myös MTV Urheilun haastattelupyynnöstä viime kuussa.

Vedonlyöntikertoimien perusteella Pukin palveluksista on kiinnostunut Besiktasin lisäksi myös ainakin pari valioliigaseuraa.

Tarkkaan siirtomarkkinoita seuraavat vedonlyöntiyhtiöt tarjoilevat tällä hetkellä valioliigaseura Burnleylle toiseksi pienintä kerrointa Pukin uudeksi seuraksi. Besiktasin ja Burnleyn jälkeen pienimmän kertoimen tarjoilee nousijaseura West Bromwich Albion.

Brittiläisen vedonlyöntiyhtiön Sky Betin kertoimista uutisoi Burnleyta tiiviisti seuraava Lancashiren paikallismedia LancsLive.

Sen mukaan Pukin siirrolle Besiktasiin tarjotaan tällä hetkellä kerrointa 3,5, kun taas Burnley-siirto palauttaisi panoksen viisinkertaisena. WBA:n siirrolle kerroin taas on tällä hetkellä kuusi.

30-vuotiaan Pukin sopimusta Norwichissa on jäljellä vielä kaksi vuotta. Seuran manageri Daniel Farkeon sanonut haluavansa kotkalaisen pelaavan isossa roolissa joukkueessa myös ensi kaudella Mestaruussarjassa, kun Kanarialinnut tavoittelee nousua takaisin Valioliigaan.

Norwich Cityn urheilujohtaja Stuart Webber on puolestaan todennut, että jokaisen viime kesänä sopimuksen tehneen pelaajan palkka alenee tuntuvasti putoamisen myötä.

Pukin lisäksi siirtohuhuissa on ollut esillä laitapuolustaja Max Aaronsin ja erityisesti argentiinalaisen laiturin Emiliano Buendían nimet.

Juttua muokattu kello 12.58: Korjattu vedonlyöntikertoimia.

Lue myös:

    Uusimmat