Teemu Pukin joukkuekaverin unelma kuihtui kasaan – Valioliigan mestari Liverpool on vihdoin hankkimassa uuden pelaajan

Liverpool on erittäin lähellä pelaajakauppaa kreikkalaisen Olympiakosin kanssa. Vasen laitapuolustaja Kostas Tsimikas on brittilehtien mukaan siirtymässä Anfieldille.

The Guardianin mukaan Tsimikas on saapumassa Liverpooliin lääkärintarkastusta varten tällä viikolla. Olympiakosissa ja myös Kreikan maajoukkueessa pelaava laitapuolustaja on lähtökohtaisesti vaihtomies ja korvaava pelaaja, jos skottipakki Andrew Robertson kaipaa huilia tai on sivussa muuten.

24-vuotias Tsimikas esiintyi edukseen viimeksi Eurooppa-liigan ottelussa Wolverhamptonia vastaan ja vartioi esimerkillisen hyvin Wolvesin vaarallista oikeaa laituria Adama Traoréa.

Tsimikasin otteet samassa kilpailussa myös Arsenalia vastaan ovat jääneet Englannissa mieleen.

Nopeaksi ja taitavaksi kehutun Tsimikasin siirtosummaksi on arvioitu 13 miljoonaa euroa.

Tsimikasin siirto jäädyttää suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustaman Norwichin vasemman laitapuolustajan Jamal Lewisin haaveet siirtyä sarjaporrasta vaihtavasta seurasta Valioliigan mestariseuran riveihin.

Liverpool teki 22-vuotiaasta Lewisista viime torstaina kymmenen miljoonan punnan tarjouksen, jonka Norwich hylkäsi, ennen kuin se käänsi katseensa Kreikkaan.

Mestaruudestaan huolimatta Liverpool on käyttäytynyt varovasti pelaajasiirtomarkkinoilla tänä kesänä, ainakin osittain koronaviruksen aiheuttaman taloudellisen epävarmuuden vuoksi.

Liverpoolin on kerrottu olleen kiinnostunut myös saksalaishyökkääjä Timo Werneristä, joka halusi siirtyä manageri Jürgen Kloppin alaisuuteen. Leipzig-kärki päätyi kuitenkin lopulta Chelseaan, joka on mellastanut siirtomarkkinoilla huomattavasti muita englantilaisseuroja aggressiivisemmin tänä kesänä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja