No nyt menee hurjaksi! Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ja Neymar samassa joukkueessa? Agentti: "Olen tosissani"

2:23
Videolla maalikooste PSG:n välieräottelusta Mestarien liigassa.

Jalkapallomaailma, huhumaailma. Erinäköiset siirtospekulaatiot käyvät nyt erityisen hurjina, koska ne koskettavat aivan terävintä kärkeä. Väitteiden keskiössä ovat muun muassa Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisu
C Morella tällä viikolla:

Eurooppa-liigan loppuottelu:
Sevilla–Inter perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös Sub-kanavalla.

Mestarien liigan loppuottelu:
PSG–Bayern München sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös MTV3-kanavalla.

Studiolähetys alkaa Mestarien liigan otteluissa klo 21.00, Eurooppa-liigan finaalissa kello 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Viime päivien aikana isoimmin otsikoissa on ollut Messi, jonka on väitetty haluavan pois FC Barcelonasta.

Ronaldo puolestaan päätyi huhujen keskelle, kun raportit kertoivat, että Juventus haluaisi päästä eroon portugalilaistähden jättipalkasta.

Ja yhtälöön vielä kolmas supertähti:

Neymar.

Brasilialaistähden ex-agentti Wagner Ribeiro löi pöytään varsin kovan näkemyksen siitä, millainen supertrio jalkapallokentille voitaisiin lyödä kokoon.

– Neymar on iloinen ja uskon, että hän jatkaa PSG:ssä ainakin kahden seuraavan kauden ajan. Jos miettii tämänhetkistä tilannetta, niin on helpompaa Messille mennä PSG:hen kuin Neymarin palata Barcelonaan. Messi ja Cristiano Ronaldo. Olen tosissani. Qatarin taloudellista voimaa ei voi vähätellä, Ribeiro sanoi muun muassa Goalin mukaan.

Ribeiro viittaa "Qatar-voimalla" PSG:n taustoihin, joista löytyy paljon öljyrahaa.

PSG on riehunut siirtomarkkinoilla aiemminkin. Seura teki parin vuoden sisällä isoja hankintoja, kun se nappasi Neymarin Barcelonasta ja Kylian Mbappén AS Monacosta.

Neymar on ollut jatkuvien Barcelona-paluuhuhujen kohteena. Aikeet ovat kuitenkin romuttumassa muun muassa koronaviruspandemian luomien taloudellisten haasteiden takia.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja