Nintendo täytti kuolemansairaan miehen toiveen – sai pelata uutta hittipeliä etuajassa: "Tämä merkitsee minulle niin paljon"

Uuno-koira toimii Remedyn uutena liikkeenkaappausmallina 0:21

Chris Taylorin odottama konsolipeli ilmestyy vasta joulukuussa 2018. Taylorilla ei kuitenkaan ole aikaa odottaa siihen asti, sillä hän sairastaa parantumatonta syöpää. Nettikampanjan ansiosta mies kuitenkin sai kokea pelin huuman etuajassa.

Video: Uuno-koira tekee pelejä! Uuno toimii Remedyn uutena liikkeenkaappausmallina.

Kuten niin monet muutkin pelifanit, myös Chris Taylor odottaa uutta Super Smash Bros. Ultimate -peliä. Peli ilmestyy Nintendo Switchille joulukuussa 2018.

Taylorilla ei kuitenkaan ole aikaa odottaa siihen asti.

Elinaikaa vain kuukausia

Taylor, 21, sairastaa parantumatonta syöpää, kertoo The Verge. Hänelle on annettu elinaikaa vain kuukausia.

– Joulukuu on kovin kaukana jollekulle, joka on jo vuoteenomana. Tiedän, että on lapsellista kokea epätoivoa pelin takia, mutta Smash merkitsee minulle paljon, ja kun (uusi) Ultimate näyttää noin hyvältä, sydämeni särkyy, mies kertoi Twitterissä.

Mies kertoi, että peliuutisten lukeminen muistuttaa häntä siitä, ettei hän koskaan pääse pelaamaan kyseisiä pelejä, vaikka on odottanut niitä vuosia.

Nintendo kuunteli pyyntöä!

Viestissä toivotaan apua Nintendon tavoittamiseen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Taylorin ystävät eivät olleet valmiita luovuttamaan. He aloittivat nettikampanjan, jonka tarkoituksena oli saada Nintendon huomio. Ystävät toivoivat Taylorille mahdollisuutta kokeilla uutuuspeliä ennen muita.

Pian muutkin netin käyttäjät alkoivat jakaa viestiä aiheesta. Uskomatonta kyllä, Nintendo kuunteli.

Sai pelata kolme tuntia

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Taylor kertoi peli-illasta Twitterissä.

– Me teimme sen, tyypit! Tänään kaksi Nintendon edustajaa tuli paikalle Smash Ultimaten demon kanssa ja sain pelata sitä kolme tuntia ystäväni, veljeni ja äitini kanssa, Taylor kertoi.

Mies myös kiitti kaikkia, joiden ansiosta pelaaminen oli mahdollista.

– Tämä merkitsee minulle niin paljon.

Miehen mukaan peliä ei voitu lahjoittaa hänelle, koska kyseessä oli vasta demoversio. Hän oli kuitenkin valtavan kiitollinen siitä, että pääsi testaamaan peliä.

Kuvia pelihetkestä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Aiemmin pitkälle edennyttä syöpää sairastavan miehen viimeinen toive toteutui, kun hän pääsi vaikeasti saatavilla olevan Tesla Model 3:n jonotuslistan kärkeen.

Lähde: Theverge.com

Lue myös:

    Uusimmat