Nightwish-Floor kommentoi ReVamp-bändinsä tilannetta

Lokakuussa Nightwishin laulajaksi vahvistettu hollantilainen Floor Jansen on kommentoinut ReVamp-bändinsä tilaa.

Suosittu Nightwish-bändi tiedotti lokakuun alussa kiinnittäneensä hollantilaisen Floor Jansenin pysyvästi solistikseen. Jansen ehti ennen virallista kiinnitystä tuurata bändin laualajana noin vuoden ajan, kun bändin ja sen entisen laulajan Anette Olzenin tiet erkanivat syksyllä 2012.

Jansen kirjoittaa virallisella Facebook-sivullaan saaneensa paljon tsemppiä uralleen Nightwish-bändin kanssa. Samalla monia on kuitenkin huolestuttanut laulajan ReVamp-bändin tilanne. Nyt Jansen lupaa bändille valoisaa tulevaisuutta.

– Marraskuussa ReVamp kiertää Eurooppaa ja ensi vuonna meille on luvassa lisää kiertueita. Niistä voimme toivottavasti kertoa pian lisää.

Jansen kirjoittaa kahden bändin toiminnan yhdistämisestä seuraavasti:

– Kesä 2014 tulee olemaan jännittävä, sillä ReVamp tulee kiertämään festivaaleilla ja Nightwish harjoittelemaan ja tekemään uutta albumia. Nightwishin albumin tullaan luultavasti julkaisemaan vuonna 2015 ja sillä tulemme rokkaamaan vuoden 2015 ja 2016 ajan.

Laulaja myöntää, että ReVamp ei kuitenkaan voi toimia täysillä.

– ReVamp ei kuitenkaan lopeta toimintaansa. Aiomme silti keikkailla ja tehdä musiikkia, josta olen niin ylpeä. Tervetuloa juhlimaan bändin tulevaisuutta keikoille! Jansen päättää kirjoituksensa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat