Nightwish jää määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle: "Syyt tähän päätökseen ovat henkilökohtaisia"

Nightwish täyttää 25 vuotta – Tuomas Holopainen muistelee yhtyeen neljännesvuosisadan jatkunutta tarinaa ja paljastaa yksityiskohtia bändin tulevaisuudesta 3:40
Näin Tuomas Holopainen muisteli Nightwishin neljännesvuosisadan jatkunutta tarinaa vuonna 2021

Nightwish ilmoitti tulevista suunnitelmistaan sosiaalisessa mediassa.

Nightwish-yhtye ilmoitti torstaina 6. huhtikuuta julkaisevansa uuden albumin vuonna 2024. Bändi kertoi samalla, että tulevan kesän keikkojen jälkeen yhtye tulee jäämään "määrittelemättömän pituiselle" tauolle. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kesäkuun 2023 keikkojen jälkeen tulemme ripustamaan live-konserttien osalta kannuksemme naulakkoon määrittelemättömäksi ajaksi, emmekä tule tekemään keikkoja seuraavaan albumiin liittyen, yhtyeen julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan. 

– Syyt tähän päätökseen ovat henkilökohtaisia, ja olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että niiden tiedostaminen on elintärkeää bändin hyvinvoinnin ja tulevaisuuden kannalta. Olemme edelleen toistemme parhaita ystäviä, eikä Floorin raskaudella tai bändin jäsenten omilla projekteilla ei ole mitään tekemistä tämän ratkaisun kanssa.

Kiteeltä kotoisin oleva Nightwish-yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä bändeistä kansainvälisesti. Nightwishiin kuuluvat alkuperäisjäsenistä edelleen Tuomas Holopainen sekä Emppu Vuorinen ja heidän lisäkseen Floor JansenKai HahtoJukka Koskinen sekä Troy Donockley.

Lue myös:

    Uusimmat