Nicole sai tietää teinityttönsä olevan raskaana – reaktiovideolla 14 miljoonaa katselukertaa: "Sinulla on kolme vaihtoehtoa"

Nainen oli raskaana tietämättään ja synnytti kolmekiloisen vauvan: ”isäsi tappaa sinut!” 2:03
Videolla kerrotaan naisesta, joka koki valtaisan yllätyksen kylvyssä – hän ei nimittäin tiennyt olevansa raskaana

Yhdysvaltalaisäiti kertoo TikTokissa, miten hän reagoi kuullessaan teini-ikäisen tyttärensä olevan raskaana. 

Yhdysvaltalainen kolmen lapsen äiti Nicole Hennessy, 35, julkaisi TikTok-tilillään videon, jossa hän demonstroi, miten hän reagoi 17-vuotiaan tyttärensä Angelinan raskausuutiseen. Tyttö ei esiinny videolla, mutta Nicole kysyi häneltä luvan pätkän julkaisuun.

Videolla Nicole kertoo löytäneensä kylpyhuoneen lattialta raskaustestin käärepaperin. Hän kysyi Angelinalta, oliko se hänen. Angelina kuittasi asian sanomalla, että testi oli ollut negativiinen. 

Nicole ei ollut vakuuttunut vaan osti tyttärelleen toisen testin ja antoi sen hänelle, kun tämä tuli koulusta kotiin. Tällä kertaa tulos oli positiivinen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Nicole kertoo, miten hän selitti Angelinalle, että tällä on kolme vaihtoehtoa: pitää lapsi, tehdä abortti tai antaa pienokainen adoptoitavaksi. 

Angelina päätti pitää lapsen. Hän on nyt seitsemännellä kuulla raskaana.

Aluksi uutinen oli sokki

Nicole kertoo Metro-sivustolle, että vaikka videolla tunnelma vaikuttaa seesteiseltä, hänen mielessään pyöri ensin monenlaisia ajatuksia. Yllätys oli valtava.

– Olin tunnekuohun vallassa, mutta kysyin itseltäni, että jos minä olen kiihdyksissä, niin miltä hänestä mahtaa tuntua. Niinpä kasasin itseni, halasin häntä ja kun hän sanoi olevansa tyyntynyt, menin ulos ja itkin kovasti. Soitin myös vanhemmilleni, ystävilleni ja terapeutilleni, Nicole kertoo.

Nainen kertoo kyseenalaistaneensa oman onnistumisensa äitinä. Hän oli huolissaan Angelinan tulevaisuudesta. 

Heikon hetken jälkeen Nicole kasasi itsensä. Kyllä tästä yhdessä selvitään, hän päätti.

Nicole kertoo julkaisseensa videon siksi, että erään hänen aiemmin julkaisemansa videon jälkeen moni oli kysellyt, miten Nicole reagoi saadessaan kuulla tyttärensä olevan raskaana. Niinpä hän päätti avautua asiasta tyttärensä luvalla.

Äidin asennetta kiitellään

Nicolen tyynenrauhallinen tapa valistaa tytärtään mahdollisista ratkaisuista on kerännyt kiitosta TikTokin kommenttikentässä. Häntä on kiitelty siitä, että hän ei tuomitse niistä yhtäkään.

– Olet upea äiti! hehkutti eräs.

– Kunpa muutkin äidit tukisivat tyttäriään samalla tavalla kuin sinä! huokasi toinen.

– Oma äitini olisi heittänyt minut ulos, kommentoi kolmas.

– Tämä video sai minut itkemään, olet todella ihmeellinen äiti!

Nicole on saanut jonkin verran kritiikkiä. Joidenkin mielestä hänen olisi pitänyt antaa tyttären itse päättää asiasta eikä sanella vaihtoehtoja. Näille kommenteille Nicole ei aio antaa juurikaan arvoa.

Joka tapauksessa hän on liikuttunut videoiden saamasta suosiosta. Raskauskertomusvideota on tähän mennessä katsottu yli 14 miljoonaa kertaa.

Myöhemmin julkaisemassaan videossa Nicole painotti vielä ihmettelijöille, että hänellä oli Angelinan lupa videon julkaisuun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat