Nico Rosbergilta kovaa tekstiä Hamiltonin ja Verstappenin kaksintaistelusta: "Hän on valmis maksamaan takaisin"

Nico Rosberg on toistaiseksi viimeinen kuljettaja, joka on onnistunut lyömään Lewis Hamiltonin koko kauden mitassa vietyään MM-tittelin viiden pisteen erolla vuonna 2016. Kauden 2021 alku on osoittanut, että tällä kaudella Hamilton joutuu tiukille Red Bullin Max Verstappenin kanssa.

Verstappen tunnetaan aggressiivisena kuljettajana, ja Hamiltonkin on aiemmin sanonut antavansa Verstappenille kaksintaistelutilanteissa enemmän tilaa kuin joillekin muille.

– Max on kiistatta yhtä ilmiömäinen kuljettaja kuin Lewis. Hän on aina ollut ilmiömäisen nopea, mutta hän oli aiemmin liian aggressiivinen ja teki virheitä. Nyt hän on saanut kaiken kasaan. Virheitä ei tule enää yhtä paljon. Hän pystyy haastamaan Lewisin, Rosberg sanoi Sky Sportsilla.

Rosberg arvioi, että Hamilton joutuu opettelemaan Verstappenia vastaan ajamisen uusiksi – paitsi siksi, että Verstappen on aiempaa kypsempi, myös siksi, että Verstappen on nyt Hamiltonin ykköshaastaja.

– Kyynärpäät ovat tulossa esiin. En usko, että Lewis antaa periksi niin kuin on aiemmin antanut. Voin luvata, että Lewis on pannut merkille Imolan ensimmäisissä mutkissa nähdyt tapahtumat. Hän muistaa sen, ja hän on valmis maksamaan takaisin.

Imolassa Verstappen piti kylmäpäisesti oman ajolinjansa ja Hamilton osui häneen, kun tila loppui kesken.

– Uskon, että edessä on fantastinen kausi, koska Mercedeksen ja Red Bullin autot ovat yhtä nopeita ja heillä on fantastiset kuljettajat. Vasta kaksi kisaa on takana, ja tästä tulee mahtava vuosi.

Lue myös:

    Uusimmat