Nico Rosberg nimeää ennakkosuosikin F1-avaukseen – nostaa esiin tärkeän yksityiskohdan korona-ajalta

Formula-kausi alkaa! C Moren asiantuntija Aaro Vainio listaa kauden kuumat perunat 10:06
C Moren asiantuntija Aaro Vainio arvioi videolla muun muassa Red Bullin ja Max Verstappenin tilannetta F1-avauksen alla.

Red Bullin Max Verstappen on voittanut kaksi edellistä Itävallan GP:tä, ja vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg arvioi alankomaalaisen olevan tälläkin kertaa vahvoilla Red Bullin kotiradalla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Koronaviruksen viivästyttämä kausi lähtee liikkeelle kahdella Itävallan kisalla, joista ensimmäinen käydään tulevana viikonloppuna ja seuraava viikon päästä.

– Voitot kahdelta edelliseltä vuodelta eivät ole ollenkaan huono merkki, Rosberg sanoi Verstappenista La Gazzetta dello Sportille.

Rosberg ylisti Verstappenin voittoa viime vuoden kisassa, jolloin hän lähti kolmosruudusta. Alankomaalainen paineli lopulta voittoon ohitettuaan kärjessä ajaneen Ferrarin Charles Leclercin kuuman taistelun jälkeen kolmanneksi viimeisellä kierroksella.

– Minusta vuoden 2019 tulokset olivat enemmän Verstappenin kuin tiimin ansiota, Rosberg kommentoi.

Rosberg arvioi Verstappenin lisäksi olevan yksi kuskeista, joiden kelkkaan korona-aika on kääntänyt vaakakuppia.

– Kun on oltu pitkään kisaamatta, etu on heillä, jotka ovat viettäneet paljon aikaa simulaattorissa. Sen myötä arvioin Verstappenin mahdollisuudet todella korkeiksi.

"Meillä tulee olemaan hauskaa"

Viime vuosi antoi jo osviittaa siitä, miten viihdyttävää vääntöä kahden nuoren tähden – Verstappenin ja Leclercin – välillä voidaan parhaimmillaan nähdä. Rosberg odottaa samaa jatkossakin.

– Tulevaisuuden kaksintaistelu. Max voi olla kova, mutta Charles myös vastasi kovasti tekemällä itsestään ison Silverstonessa. Meillä tulee olemaan hauskaa, Rosberg tuumi.

Vuosi sitten Leclerc kävi Silverstonessa Verstappenin kanssa tiukkoja kaksintaisteluja ja vei siinä kisassa pidemmän korren. Leclerc oli kolmas, Sebastian Vettelin kanssa kolaroinut ja rikkinäisellä autolla maaliin ajanut Verstappen viides.

Lue myös:

    Uusimmat