Lewis Hamiltonilta tunnustus Max Verstappenin suuntaan – F1-faneille herkkua luvassa

Tarjosiko F1-kauden avauskisa maistiaisen siitä, mitä koko tuleva sesonki pitää sisällään? Tämä on polttava kysymys, kun formulat palaavat tositoimiin Italian Imolan radalla. Valokeila kääntyy erityisesti Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Red Bullin Max Verstappenin suuntaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Imolan GP suorana 16.-18.4.
Pe: harjoitukset klo 11.55 ja 15.25.
La: harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Imolan GP klo 16.00, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappen ja Hamilton kävivät dramaattisen voittotaistelun Bahrainin GP:n loppuhetkillä. Hamilton johti kisaa, kun taas Verstappen jahtasi häntä kuin hai laivaa.

Verstappen tavoitti lopulta Hamiltonin, päästen jopa hetkeksi tämän edelle. Red Bullin hollantilaisässä joutui kuitenkin luovuttamaan kisan kärkipaikan takaisin Hamiltonille, koska Verstappenin ohitusliike tapahtui rataviivojen ulkopuolelta.

Isossa kuvassa asetelma on uusi. Red Bullilla on yhtäkkiä F1-sarjan paras auto ja Mercedes on sen haastaja.

Sarjan hallitseva mestari Hamilton jakaakin avoimen tunnustuksen niin Red Bullin kuin sen ykköstähden Verstappenin suuntaan.

– Red Bull aloitti erittäin, erittäin vahvasti. Heillä on mainio paketti kasassa. Sen lisäksi Max ajaa tällä hetkellä erittäin hyvin, Hamilton kehui Imolan GP -viikonlopun alla.

Britti väläyttelee, että F1-fanit ovat saamassa herkkua koko rahan edestä.

– Vaikuttaa siltä, että edessä on upea kausi. Emme toki tiedä, että miten tilanne kehittyy seuraavien kisojen aikana, kun lämpötilat ja olosuhteet muuttuvat. Mutta uskon, että luvassa on hauskoja taistoja, Hamilton ennustaa.

Lue myös:

    Uusimmat