Max Verstappenin Mercedes-huhut katosivat kuin tuhka tuuleen – F1-tähtikuskin agentti otti kantaa asiaan

Vielä Itävallan GP:n alla hollantilaisesta tähtikuskista Max Verstappenista liikkui sangen hurjia spekulaatioita. Verstappenia yhdistettiin jopa Mercedekselle, kun hänen sopimuksessa olevat pykälät olivat väitteiden kohteena. Nyt huhut ovat laantuneet.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappenin sopimuksessa väitettiin olevan pykälä, jonka mukaan hän voisi irtaantua sopimuksesta, mikäli hän ja Red Bull eivät onnistu voittamaan ennen Unkarin GP:tä.

Kyseiset puheet jäivät unholaan jo Itävallassa, jossa Verstappen ajoi voittoon. Tuoreeltaan Verstappen otti jo toisen voiton, kun hän oli sunnuntaina Saksan Hockenheimin radalla ykkönen.

Samalla 21-vuotiaan huippukuskin huhumylly on pysähtynyt.

Hollantilainen Formule 1 kysyi spekulaatioista ja Verstappenin tulevaisuudesta tämän agentilta, Raymond Vermeulenilta.

– Koko laji on niin sidonnainen suorituskykyyn, joten jokaisella on omia suorituspykäliä. Kaikki haluavat olla korkeimmalla tasolla.

– Sanoimme koko ajan, että ”olemme iloisia täällä, mutta haluamme voittaa”. Noh, nyt voitamme, Vermeulen totesi, viitaten Verstappenin sunnuntain ykkössijaan.

Kaiken keskellä Verstappen on noussut taistelemaan jopa maailmanmestaruudesta. Hänen ja MM-sarjaa johtavan Lewis Hamiltonin välinen ero on nyt 63 pistettä.

Verstappenin leirissä onkin tällä hetkellä paljon itseluottamusta niin tallin kuin moottorivalmistajan Hondan kehitysaskeleiden suhteen.

– Tiedämme, että mitä Red Bullilla on vielä varastossa ja tiedämme, että mitä Hondalla on. Lähestymme kauden toista puoliskoa hyvin luottavaisena, Vermeulen totesi, valaen vielä lisää uskoa:

– Uskon toden teolla siihen, että olemme vahvoja myös loppukaudella.

Lue myös:

    Uusimmat