Nico Rosberg näkee Toto Wolffissa ärtymystä Hamiltonia kohtaan – tallipomo kiistää yhä riitelyn

Mercedeksen kärkihahmojen välillä F1-varikolla käyty ilmeisen kovasanainen keskustelu saattoi olla seurausta tallipomo Toto Wolffin ärsyyntymisestä Lewis Hamiltonia kohtaan, pohtii kaksikon hyvin tunteva Nico Rosberg.

Wolff ja Hamilton nähtiin perjantaina Imolan pahasti epäonnistuneiden aika-ajojen jälkeen tiukassa keskustelussa Mercedeksen varikkopilttuussa. Hamiltonin mukaan kyse oli tallin sisäisistä asioista, joita hän ei halua tuoda julkisuuteen.

Pitkään F1-sarjaa hallinneen Mercedeksen alkukausi on ollut surkea. Imolassa sekä Hamilton että tallikaverinsa George Russell jäivät ulos aika-ajon päätösosiosta eivätkä onnistuneet nousemaan lauantain sprintissäkään kymmenen parhaan joukkoon.

Vuosia Hamiltonin ja Wolffin kanssa töitä tehnyt Nico Rosberg kommentoi kaksikon sananvaihtoa Sky Sportsin lähetyksessä.

– On erittäin vaikea tietää, mitä siellä sanottiin. Jos pitää spekuloida nyt, niin minusta se näytti siltä kuin Toto olisi ärsyyntynyt jostain, mitä Lewis oli tehnyt, mikä olisi ymmärrettävää, Rosberg pohti.

– Lewis myös nousi autosta ulos ennen aika-ajojen toisen osion loppua. Vielä olisi voinut olla yhden prosentin mahdollisuus, että rata olisi ollut (kuivuessaan) hyvässä kunnossa ennen aika-ajon loppua, mistä Toto saattoi olla vihainen, Rosberg spekuloi.

Wolff: Olimme vihaisia samasta asiasta

Wolffin mukaan keskustelussa ei ollut kyse riitelystä, vaan tallin yhteisestä suuttumuksesta nykyistä suoritustasoa kohtaan.

– Mitään epäsopua ei ollut. Me olemme keskenämme läheisempiä kuin ketkään muut. Olimme vain niin vihaisia koko sessioon, hän ja minä, ja hän purkautui minulle ja minä hänelle, mutta kyse oli tarkalleen samasta asiasta, Wolff sanoi Sky Sportsille.

Rosberg uskoo ärtymyksen olevan nyt pinnassa kaikilla Mercedeksellä.

– Tämä osoittaa vain sen, että stressi nousemassa pintaan. Sen sijaan, että he menisivät tällä hetkellä eteenpäin, he itse asiassa ottavat takapakkia, kun olivat melkein kaksi sekuntia kierrosta kohti hitaampia kuin (perjantain) aika-ajossa, Rosberg sanoi sprintin jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat