Nico Rosberg huolissaan – Vivian kärsii vakavasta raskauspahoinvoinnista

Nico Rosbergin Vivian-vaimon raskaus on alkanut tuskaisesti.

F1-kuljettaja Nico Rosberg ja hänen vaimonsa Vivian  saavat tyttövauvan elokuussa. Rosberg ilmoitti asiasta helmikuussa Facebookissa.

Tuoreessa Bild-lehden haastattelussa Rosberg kertoo, että odotusaika on sujunut vaikeasti. Vivian on kärsinyt alkuraskauden erittäin voimakkaasta pahoinvoinnista eli hyperemeesi-tilasta.

– Olen hyvin pahoillani Vivianin puolesta, mutta vauva voi hyvin, Rosberg päivittää lehdessä.

Juuri ennen Austaralian GP-kisaa Vivian oli lehden tietojen mukaan voinut erittäin huonosti. Hän oli ollut sairaalahoidossa pahoinvoinnin edettyä niin pitkälle, että Vivian oli oksentanut verta.

Lehden tietojen mukaan voimakkaasta pahoinvoinnista kärsivä Vivian on yrittänyt syödä kahden tunnin välein ja hän on ravinnut itseään myös inkiväärivedellä. Tosin tällä hetkellä hänelle maistuvat vain hodarit ja nallekarkit

Voimakas raskauspahoinvointi voi aiheuttaa ravitsemuksellista puutostilaa, jota sairaalassa hoidetaan muun muassa tiputuksella. Esimerkiksi Cambridgen herttuatar Catherine on kärsinyt hyperemeesistä molempien raskauksiensa alkuvaiheessa.

Catherinen toisen lapsen laskettu aika on huhtikuussa. Vivian Rosberg puolestaan saa parin esikoisen elokuun tienoilla. Vivian ja Nico avioituivat kesällä 2014.

Lue myös:

    Uusimmat