NHL-työmyyrä ei usko Toronto-tähden ajautuvan tukalaan asemaan sopimusneuvotteluissa – "Hän ansaitsee palkkansa"

2:06
Videolla kuvaa NHL:n ratkaisevasta finaaliottelusta.

Toronto Maple Leafsin riveissä vielä viime kaudella pelannut Nazem Kadri uskoo tähtihyökkääjä Mitch Marnerin pääsevän yhteisymmärrykseen seuransa kanssa. Nuori hyökkääjä on tehnyt Kadriin suuren vaikutuksen.

Ensi kaudella Colorado Avalanchea edustava Kadri pelasi Marnerin joukkuetoverina kolmen vuoden ajan. 22-vuotias Marner lukeutuu Toronton tähtipelaajien joukkoon. Kadrin mukaan viime kaudella 94 pistettä takoneen Marnerin merkitys joukkueelle oli valtava.

– Hän on poikkeuksellinen pelaaja ja yksi parhaista, ehkä jopa koko liigassa. Hän ansaitsee palkkansa. Hän on tehnyt kovasti töitä päästäkseen tähän pisteeseen. Toronton kaupunki rakastaa häntä ja minun mielestäni jopa tarvitsee häntä. Ei todellakaan voi väheksyä sitä, mitä hän on tehnyt kolmen ensimmäisen vuotensa aikana, Kadri toteaa TSN:n haastattelussa.

Marnerin nimi on pyörinyt kiekkokansan huulilla koko kesän sopimuskauden ajan, eikä Sebastian Ahon saama offer sheet helpottanut sopimusspekulaatioita. Toronton William Nylander oli viime vuonna samassa tilanteessa kuin Marner, ja tuolloin osapuolet pääsivät sopuun vasta joulukuussa. Kadri ei usko, että Marner ajautuu vastaavanlaiseen rakoon.

– Kaikki spekuloivat, media ja kannattajat varsinkin saattavat luoda päässään oravanpyörän. En usko sen olevan niin monimutkaista kuin ihmiset ajattelevat. Olen varma, että molemmat osapuolet ovat käyneet hyviä keskusteluja ja on vain ajan kysymys, kun he pääsevät sopimukseen, Kadri povaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja