NHL-tähti Mikael Granlundin mallirakas Me Naisissa: "Kotirouvan rooli ei riittäisi minulle"

Malli ja suunnittelija Emmi Kainulainen ja NHL-jääkiekkoilija Mikael Granlund viettävät joulua jo viidettä kertaa USA:ssa.

NHL-joukkue Minnesota Wildin hyökkääjä Mikael Granlundin, 24, avopuoliso Emmi Kainulainen, 26, kertoo parin elämästä ja omista työkuvioistaan Me Naiset -lehden tuoreessa numerossa. Pari viettää Yhdysvalloissa jo viidennen joulunsa.

Kainulainen ja Granlund ovat muuttaneet viimeisen neljän vuoden aikana lähes 20 kertaa. Parin muutettua yhteen, Kainulainen on joutunut totuttelemaan yksin olemiseen Granlundin ollessa paljon pelireissuilla.

– Neljän vuoden aikana olemme muuttaneet yhteensä 16 kertaa Suomessa ja Jenkeissä. Aina kauden vaihtuessa kämppä on pakattu varastolaatikoihin. Nyt tämä koti on vihdoin sellainen, johon haluamme jäädä pidemmäksi aikaa, ja olen saanut sisustaa sen itse, Kainulainen kertoo artikkelissa.


Yli neljä vuotta yhdessä olleen parin suhteen alku ei ollut helppo, sillä Granlundin pelimatkojen lisäksi Kainulainen reissasi runsaasti Suomen ja USA:n väliä.

– Ensimmäiset kaksi vuotta olivat yhtä jetlagia. Kävin koulua, tein mallintöitä ja reissasi Jenkkeihin muutaman viikon välein. Se oli sikarankkaa, mutta vahva tahto kantoi vaikean alun yli, Kainulainen toteaa.

Kainulainen on panostanut omaan uraansa.

– Minäkin siivoan ja kokkaan, mutta pelkkä kotirouvan rooli ei riittäisi minulle. Tulisin hulluksi, jos vain pyörittäisin kotia enkä voisi toteuttaa itseäni työssä.

– Itsenäisyys on minulle tärkeää, en halua olla riippuvainen kenestäkään toisesta tai millään tavalla tuntea olevani toisen armoilla. Suhteessa tulee olla hyvä tasapaino ja molemminpuolista arvostusta, Kainulainen linjaa.

Lue myös:

    Uusimmat