Erja Häkkinen avoimena kymmenen vuoden etäsuhteestaan Annassa: "Emme ole koskaan viettäneet pitkää aikaa yhdessä"

Erja Häkkinen: Meillä on kotona edessä isoja muutoksia 9:17
Erja Häkkinen kertoi maaliskuussa 2019, että kotona on edessä isoja muutoksia

Monacossa asuva Erja Häkkinen kertoo Anna-lehdessä, millaista on ollut elää yli kymmenen vuotta etäsuhteessa.

F1-maailmanmestari Mika Häkkisen ex-vaimo Erja Häkkinen, 58, viihtyy yhä Monacossa, jonne hän jäi asumaan avioeron jälkeen. Häkkisten 15-vuotias tytär Aina käy edelleen koulua Monacossa, kun taas 20-vuotias Hugo lopetti juuri varusmiespalveluksen Suomessa.

Erjan nykyinen kumppani Mika Karttunen ei kuitenkaan ole asettunut Monacoon, eikä Erja ole palannut Suomeen, vaikka pari on pitänyt yhtä jo yli kymmenen vuotta. Erja kertoo nyt Anna-lehden haastattelussa avoimesti etäsuhteestaan ja sanoo, ettei yhdessä asuminen ole hänelle parisuhteen mittari.

Pari tutustui aikoinaan ensimmäisen kerran Erjan juontaman Miljonääri-Jussin kuvauksissa, mutta päätyi yksiin vasta vuosia myöhemmin, kun molemmat olivat eronneet tahoillaan.

– Emme ole koskaan viettäneet pitkää aikaa yhdessä. On aivan turha miettiä, millaista olisi, jos näkisimme toisemme koko ajan. Joko meillä olisivat asiat vielä paremmin, tai yhdessäolo alkaisi ärsyttää. Se on pelkkää jossittelua. Kun ei ole toisenlaisesta kokemusta, ei voi verrata, Erja sanoo haastattelussa.

Hän kertoo Annalle, että Hugo ja Aina ovat ottaneet äidin uuden puolison hyvin vastaan, mutta korostaa, että lapset ovat hänen elämässään aina etusijalla.

– Lasten edelle elämässäni ei mene mikään. Mitä tahansa suunnittelenkin, otan aina ensiksi huomioon, miten se istuu yhteen lasten elämän kanssa.

Erja sanoi myös vuonna 2018 MTV Uutisille, että etäsuhteen toimivuus on asennekysymys.

– Se on asenteesta kiinni, hän totesi.

Häntä työllistää kosmetiikan maahantuontiyritys. Tammikuussa hän kertoi MTV Uutisille vierailevansa Suomessa varsin säännöllisesti.

– Tahdon kerran kuukaudessa tehdä viikon reissun Suomeen, ja siihen ympätään niin paljon kuin ehditään, Erja kertoi Helene-elokuvan ensi-illassa.

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat