NHL-supertähti Mikko Rantanen kohtasi valtavan fanilauman Tampereella – piti huolen jokaisen pyynnöstä: "Muistan, kun olin itse tuossa"

Videolla juttua Colorado Avalanchen suomalaisista, Mikko Rantasesta ja Artturi Lehkosesta.

Jääkiekkoliiga NHL rantautui täksi viikonlopuksi Tampereelle, kun Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets kohtaavat kahdesti Nokia Arenalla. Yksi tapahtuman isoin kulma liittyy paikalle saapuneisiin supertähtiin. He ovat nyt näyteikkunassa, lähietäisyydellä. Avalanchen Mikko Rantanen sai maistaa tämän, kun hän kohtasi valtavan fanilauman joukkueensa harjoitusten alla. Rantanen piti huolen siitä, että jokaisen toiveet täyttyivät.

Avalanche ja Blue Jackets saapuivat jo maanantaina Suomeen. Molemmat joukkueet majoittuivat ensin Helsinkiin, mistä karavaani suuntasi torstaina Tampereelle.

Siellä molemmat joukkueet harjoittelivat yleisön edessä. Paikalle saapui lukuisia nuoria faneja, jotka metsästivät idoleidensa nimikirjoituksia.

Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen riipusti puumerkkejään pitkän tovin ajan.

– Yritin antaa niitä niin monta kuin käsiä oli pystyssä. Muistan, kun olin itse tuossa joku vuosi sitten. Olin ihan samalla tavalla käsi pystyssä odottamassa, että joku laittaisi nimikirjoituksen. Se oli aina kivaa, kun joku pysähtyi ja laittoi nimmarin. Tai antoi edes läpyn. Yritin parhaani! Rantanen sanoi huomaavaisesta eleestään.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Rantasen kannalta tämän viikonlopun tapahtumassa on oma erityislatauksensa. Toisin kuin normaalisti, nyt läheiset ja kaverit pääsevät helposti lehtereille.

– Paljon on lippuja saanut laittaa eteenpäin. En viitsi tarkkaa lukemaa antaa, mutta paljon. Ei näitä pelejä hirveästi täällä pelata kuitenkaan. Kyllä niistä tiketeistä sai jonkun verran pulittaa, mutta ei se haittaa. Paljon on perhettä ja kavereita paikalla, se on kivaa, Rantanen hymyilee.

Vaikka tapahtumalla on oma viihdekulmansa, jaetaan viikonloppuna myös pisteitä. Ne ovat molemmilla joukkueilla tiukasti haussa, sillä sekä Avalanchen että Blue Jacketsin alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista.

Rantasen tietopankki Blue Jacketsista oli sangen ohut vielä ennen kunnollisia valmisteluja.

– He pelaavat idässä, niin kohtaamme heidät vain kahdesti kauden aikana. Heillä on hyvä, luisteluvoimainen joukkue. Ja #29, sillä on hyvä laukaus, Rantanen hymähti, viitaten Blue Jacketsin suomalaistähteen Patrik Laineeseen.

– Nyt pitää olla henkisesti valmis, varsinkin kun alkuviikon ohjelma oli hyvin löysä. Toki, olemme ammattilaisia kaikki. Täytyy vain pitää huolta siitä, että olemme valmiita näihin peleihin, Rantanen jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat