NHL:ssä tärähtää? Kaapo Kakolta kutkuttavaa tekstiä tulokaskauden alla

NHL-kausi lähestyy: Kaapo Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan 4:45
Kaapo Kakko kertoo kesästään ja ajatuksistaan ennen NHL-tulokaskautta.

Kaapo Kakko lyö pöytään kutkuttavan itsevarmoja kommentteja uran ensimmäisen NHL-kauden alla. 

NHL:n kesän kakkosvaraus Kakko suuntaa Pohjois-Amerikkaan New York Rangersin vahvuuteen. Turkulaisen maailmanmestarihyökkääjän tyyliin ei kuulu rehentely, mutta silti: 18-vuotias tietää, että kurssi on hyvässä suunnassa.

Meritoituneen fysiikkavalmentaja Hannu Rautalan tutussa koulussa Kakkoon on pyritty ajamaan nopeutta ja voimaa. 

– Aika hyvin viime kaudella jo mentiin eteenpäin. Uskon, että nytkin kehitystä on tullut aika hyvin, Kakko vihjaa MTV Urheilulle.

– Kyllä tässä pikkuhiljaa taas odottaa, että pelit alkaisivat. Liigan harjoituspelejä olen käynyt vähän katsomassa, ja ihan hyvässä kunnossa alan olla itsekin. Hieno homma, että pian päästään pelaamaan, nuorukainen jatkaa itsevarmalla nuotilla.

Kakon puheet lupaavat hyvää tulokaskaudelle, joka pyörähtää runkosarjan osalta tulille lokakuun alussa. Sitä ennen edessä on syyskuun puolivälissä käynnistyvä harjoitusotteluruljanssi.

Kakko on viime vuosina sopeutunut koko ajan nopeasti uudelle tasolle, mutta tulevaa rooliaan hän ei ole vielä suuremmin miettinyt.

– Siitä keskustellaan enemmän, kun pääsee paikan päälle. Totta kai haluan olla kärkiketjuissa ja pystyä pelaamaan omilla vahvuuksilla, mitä olen tähänkin asti käyttänyt, kookas taitohyökkääjä summaa.

Minkä verran Kakko miettii raha-asioita? Entä mitä hän ajattelee ihmisten suurista odotuksista NHL-kauttaan koskien? Katso koko haastattelu ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat