Kaapo Kakko myöntää NHL-palkan käyvän mielessä – "Vähän enemmän tulee kuin viime kaudella Liigassa"

NHL-kausi lähestyy: Kaapo Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan 4:45
Kaapo Kakko kertoo kesästään ja ajatuksistaan ennen NHL-tulokaskautta.

Kaapo Kakko ei peittele sitä, että nuoren pelaajan mielessä viivähtävät välillä myös raha-asiat. 18-vuotias turkulaishyökkääjä on aloittamassa ensimmäistä NHL-kauttaan, ja palkkakin nousee SM-liigasta ja TPS:stä.

Kakkosvaraus Kakko on allekirjoittanut kolmivuotisen tulokassopimuksen New York Rangersin kanssa. Hän tienaa kautta kohden 925 000 dollaria (noin 825 000 euroa), mikäli hän pelaa ylhäällä.

Kakon sopimukseen on lisäksi kirjattu suoritusbonuksia yhteensä 2,65 miljoonan dollarin (noin 2,36 miljoonan euron) edestä.

– Kyllä sitä varmaan vähän miettii välillä, että vähän enemmän tulee kuin viime kaudella Liigassa. Kyllä minä joka tapauksessa jääkiekkoa pelaisin, ja se on se juttu, josta tykkään. En minä sitä sillä lailla mietin, että sinne mennään sen takia, että tienaa hyvin, Kakko sanoo MTV Urheilulle.

Monien jääkiekon seuraajien suurille odotuksille Kakko ei anna mielessään juuri sijaa.

– Ihmiset saavat toivoa ja ajatella, mitä haluavat. Aika rauhassa mietin noita juttuja, mutta toivotaan tietysti, että mahdollisimman hyvin menisi, NHL-pelipaikkaa valtaamaan lähtevä Kakko luonnehtii.

Miten Kakon kesä on sujunut? Entä miten hän summaa huimaa viime kauttaan? Katso koko haastattelu ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat