NHL:n suurlahjakkuus joutui jälleen vastustajan murjomaksi – "En tiedä, oliko se tahallinen"

Vancouver Canucksin suurlupaus Elias Pettersson koki jälleen kovia NHL-kaukalossa yön ottelukierroksella.

Pettersson loukkasi itsenään ottelun toisessa erässä New York Rangersin Chris Kreiderin taklauksen yhteydessä. Kreiderin kyynärpää heilahti rajusti ruotsalaistähteä kasvoihin. Kreider sai tilanteesta suihkukomennuksen.

– Näin, että hän oli tulossa, joten katsoin pois. Hän nosti kätensä ja hänen kyynärpäänsä osui minua päähän. En tiedä, oliko se tahallinen. En pidä häntä likaisena pelaajana, enkä voi puhua hänen puolestaan, Pettersson toteaa TSN:n mukaan.

Pettersson oli osuman jäljiltä tovin sivussa tositoimista, mutta mistään vakavasta ei ruotsalaistähden mukaan ollut kyse.

– Noudatin vai protokollaa, joka täytyy hoitaa, jos on syytä epäillä aivotärähdystä, joten olin hetken pois pelistä. Pääni tuntui kuitenkin normaalilta, mutta nenään sattui, Pettersson kertoo.

Katso video tilanteesta tästä.

Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Pettersson joutuu vastustajansa runnomaksi. Upeaa tulokaskautta pelaava Pettersson väänsi taannoin ikävästi jalkansa, kun hän jäi Jesperi Kotkaniemen alle harmillisessa tilanteessa. 

Lokakuussa Pettersson puolestaan sai päävamman Florida-puolustaja Mike Mathesonin kyseenalaisen taklauksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat