Ruotsin suurlupauksen loukkaantuminen herätti närää: "Se oli likainen temppu" – myös Montrealissa nähtiin ikävä tilanne

Vancouver Canucksin ja Aleksander Barkovin edustaman Florida Panthersin välisessä ottelussa nähtiin ikävä tilanne, kun Vancouverin 19-vuotias Elias Pettersson loukkaantui.

Videolla kuvaa Floridan edellisestä ottelusta. (12.10.)

Aikaisemmin ottelussa maalinteossa onnistunut nuorukainen loukkaantui Floridan Michael Mathesonin taklauden yhteydessä. Matheson taklasi Petterssonia laidan tuntumassa, jonka jälkeen puolustaja paiskasi ruotsalaisen jäähän.

Pettersson jätti kaukalon tilanteen jälkeen, eikä palannut enää kaukaloon. Vancouverin päävalmentaja Travis Green ei paljastanut ruotsalaisen tilaa ottelun jälkeen, mutta Florida-puolustajan taklaus sai Greenin vihaiseksi.

– Se oli likainen temppu. Liiga yrittää suojata hyviä nuoria pelaajia tällaisiltä. Se oli vain likainen temppu, Green kommentoi lehdistölle.

Ottelu päättyi lopulta Vancouverin 3-2-voittoon. Katso tilanne Petterssonin loukkaantumisesta tästä

Pettersson on aloittanut debyyttikautensa vakuuttavasti. Taitava ruotsalainen iskenyt viidessä ottelussa tehot 5+3.

Myös Montrealissa ikävä loukkaantuminen

Myös Montrealin ja Pittsburghin välisessä ottelussa nähtiin ikävä loukkaantuminen, kun Pittsburghin Justin Schultz joutui jättämään kentän.

Schultz loukkasi jalkaansa ikävästi Tomas Plekanecin taklauksen yhteydessä, kun hän kaatui holtittomasti jalkansa päälle.

Schultz talutettiin tuskaisena pois kaukalosta, eikä hän enää palannut otteluun. Katso video tilanteesta tästä.

Lue myös:

    Uusimmat