NHL:n suomalaistähti Mikael Granlund jälleen siirtohuhujen keskellä – "Hän on ykköskohde"

NHL:n siirtoikkuna umpeutuu 12. huhtikuuta. Useat suomalaispelaajat ovatkin nousseet siirtohuhujen kohteeksi.

Kun NHL:n siirtotakaraja lähestyy, alkaa huhumylly pyöriä päivä päivältä kiivaammin. Useat joukkueet hakevat siirtomarkkinoilta viimeisiä täsmähankintoja mestaruusjahtia ajatellen, kun toiset joukkueet ovat valmiita myymään pelaajiaan satsatakseen paremmin tulevaisuuteen.

Yksi siirtohuhujen keskellä pyörivistä suomalaispelaajista on Mikael Granlund. Toissa kauden siirtorajalla Nashville Predatorsiin siirtynyt Granlund saattaa jälleen vaihtaa maisemaa NHL:ssä. TSN:n lähteiden mukaan Granlund on varsinkin Toronto Maple Leafsin tutkan alla.

– Uskon, että Nashville-hyökkääjä Mikael Granlund on Leafsin ykköskohde tällä hetkellä, TSN:n Frank Seravalli kirjoittaa.

– Ilmassa on epäilyksiä siitä, uskooko Nashville vielä mahdollisuuksiinsa. On siis vaikea sanoa, vetääkö Nashville pelaajansa pois markkinoilta, Seravalli jatkaa.

Granlundin lisäksi myös Sami Vatanen on ollut vastaavanlaisessa tilanteessa aiemminkin. Viime kaudella Carolina Hurricanesiin siirtorajalla kaupattu Vatanen saattaa olla jälleen kaupan, mikäli New Jersey Devils kokee menettäneensä mahdollisuutensa.

– Devilsillä on paljon vaihtoehtoja joukkueensa uudelleenmuodostamiseen, mikäli he haluavat käsitellä tulevien vapaiden agenttien tilanteet. Vatanen tulee vapaa agentti kesällä ja hänellä on arvoa siirtomarkkinoilla, NHL-toimittaja Tim Campbell kirjoittaa.

Tällä kaudella on nähty jo useampi suomalaisia koskeva pelaajakauppa, mutta Patrik Laineen siirtyminen Winnipegistä Columbukseen on kiistatta yksi NHL-kauden kovimmista siirroista.

Laineen urakka Columbuksessa ei ole kuitenkaan alkanut ruusuisesti. Vaisut peliotteet ja edessä siintävät jatkosopimusneuvottelut ovat osaltaan nostaneet Laineen nimenkin jälleen siirtospekulaatioihin. Kuinka todennäköistä Laineen kauppaaminen olisi?

– Laine ei ole loistanut, ja on rajoitettu vapaa agentti kesällä. Yksi asia on kuitenkin varmaa. Columbus uhrasi paljon saadakseen Patrik Laineen, eikä se aio luovuttaa näin helposti, Campbell vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat