NHL:n pudotuspelit kesken jättänyt Tuukka Rask paljastaa nyt yllättävän päätöksensä syyt – "Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa"

NHL:n pudotuspelikuplasta kesken kaiken poistunut Tuukka Rask paljastaa lähteneensä kotiin tyttärensä sairastumisen vuoksi.

Suomalainen tähtivahti yllätti kaikki, kun hän ilmoitti kesken pudotuspelien jättävänsä koronakuplan ja suuntaavansa kotiin. Yllättävä ja perustelematon ratkaisu sai ihmiset spekuloimaan lähdön syillä. Nyt Rask kuitenkin paljastaa todellisen syynsä.

– Sain soiton vaimoltani, että tyttäreni oli siinä kunnossa, että hän tarvitsi lääkärin hoitoa, eikä voinut hyvin. Siinä vaiheessa minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin mennä kotiin. Niin yksinkertaista se on, Rask sanoo Boston Heraldin haastattelussa.

– Jos saat puhelun missä ikinä oletkin, kuten minä sain, se on aika helppo päätös, Rask jatkaa.

Raskin ratkaisu keräsi rajusti kritiikkiä osakseen. Rask oli aikaisemmin kritisoinut itse koronakuplaa ja pudotuspelien tunnelmaa, minkä vuoksi monet luulivat Raskin jättäneen pudotuspelit, koska poikkeukselliset olosuhteet eivät miellyttäneet.

Rask myöntää, että ihmisten kritiikki ja spekulaatiot häiritsivät.

– Minua häiritsi hieman, että ihmiset luulivat minun lähteneen vain, koska en tykännyt olla siellä. En aio valehdella, kupla oli kamala, mutta en olisi lähtenyt, jos minulla ei olisi ollut syytä.

Raskin perheessä on nyt kuitenkin kaikki hyvin. Vaikka kritiikkiä satoi runsaasti, ei Rask kadu päätöstään.

– Tyttäreni on nyt kunnossa. Kun pääsin kotiin, he olivat onnellisia siitä, että saivat minut kotiin. Asiat normalisoituivat melko nopeasti, joten tiesin tehneeni oikean päätöksen. Se ei liittynyt mitenkään jääkiekkoon tai kuplaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja