Dallas-pomolta paljastus: viime kaudella SM-liigaa tähdittänyt suomalaispuolustaja janoaa takaisin NHL:ään

2:18
Videolla muiden sopimuksettomien pelaajien kanssa harjoittelevan Julius Hongan mietteitä.

Stanley Cupin finaaleihin asti tällä kaudella yltäneen Dallas Starsin GM Jim Nill kertoo suomalaispuolustaja Julius Hongan olevan valmis palaamaan seuraan.

24-vuotias Honka pelasi Dallas Starsin organisaatiossa viiden kauden ajan vuosina 2014-19, mutta suomalaispuolustaja ei halunnut solmia jatkosopimusta kesällä 2019. Honka pyysi jopa Dallasilta siirtoa toiseen NHL-seuraan.

Siirtoa ei herunut, joten Honka pelasi viime kaudella SM-liigassa kasvattajaseuransa JYPin paidassa. Honka iski 46 pelaamassaan ottelussa 15 tehopistettä.

Nyt ääni on kuitenkin muuttunut kellossa. Tällä hetkellä ilman sopimusta oleva Honka on ilmaissut Dallasille halunsa jatkaa seurassa. Dallas-GM Jim Nill kertoi asiasta medialle torstaina.

Honka on pelannut NHL:ssä 87 ottelua. AHL:ssä otteluita on kertynyt peräti 204, joiden aikana pisteitäkin on kertynyt mukavasti 108.

Hongan kanssa samanlaisen ratkaisun viime kaudella tehneen Jesse Puljujärven tilanne Edmonton Oilersin kanssa ratkesi keskiviikkona, kun hän solmi kaksivuotisen sopimuksen Edmontonin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja