Patrik Laine kommentoi telojansa kohtaamista: "Sanon vain..."

Tällä törkytaklauksella Calgary Flamesin Rasmus Andersson teloi Patrik Laineen – katso tilanne Tulosruudun lähetyksestä.

Jääkiekon NHL:n Columbus Blue Jacketsin suomalaistähti Patrik Laine on ollut sivussa seuran peleistä kolme viikkoa, mutta paluu kaukaloon on nyt lähellä. Laine saatetaan nähdä Jacketsin riveissä jo viikonloppuna, kun joukkue kohtaa vieraspeleissä Detroitin ja New York Rangersin.

Jacketsin verkkosivuille sisältöä tuottava toimittaja Jeff Svoboda kertoi viestipalvelu X:ssä, että päävalmentaja Pascal Vincentin mukaan Laine palaa "toivottavasti" jo viikonloppuna.

– Hänellä on niin kova hinku takaisin. Hän haluaa auttaa joukkuetta, Vincent sanoi.

Laine itse totesi, että lauantaina asiasta tiedetään jo enemmän.

– Toivottavasti (pelaan viikonloppuna). Katson huomenna (lauantaina) miltä tuntuu, mutta kaikkinensa on tuntunut hyvältä ja viime aikoina olen päässyt vetämään hyviä luisteluja. Ei ole kiva seurata kuntopyörän päältä, kun muut jätkät pelaavat. Varsinkin, kun meillä on ollut aika rankkaa, Laine sanoi Svobodan mukaan.

Columbus on kärsinyt seitsemän tappiota kahdeksassa viime pelissään.

Laine joutui sivuun tositoimista, kun Calgaryn ruotsalaispuolustaja Rasmus Andersson taklasi 20. lokakuuta pelatun ottelun viimeisillä sekunneilla Lainetta kyynärpäällä päähän. Andersson sai tempustaan neljän ottelun pelikiellon.

Laine kuvaili Anderssonin törkytaklauksen olleen "tarpeeton".

– Sanon vain, että olen aika innoissani hänen (Anderssonin) kohtaamisestaan tammikuussa. Olkoon siinä kaikki (asiasta nyt), Laine sanoi viitaten Jacketsin vierailuun Calgaryssä tammikuun lopulla.

Lue myös:

    Uusimmat