Winnipeg-luotsi paljasti suunnitelmansa AHL:stä nostetun suomalaislupauksen varalle – "Hänen pelinsä on kehittynyt"

Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice antanee AHL:stä nostetulle Kristian Vesalaiselle näytönpaikan ennen NHL:n tähdistötapahtuman aiheuttamaa taukoa.

Winnipeg nosti Vesalaisen NHL-miehistöönsä myöhään maanantai-iltana. Alkukauden AHL:ssä pelanneen suomalaislupauksen kausi alkoi tahmeasti, mutta viime otteluiden aikana Vesalainen on parantanut otteitaan selvästi, minkä suomalaishyökkääjä itsekin tiedostaa.

– Alku oli aika vaikea minulle, mutta nyt on mennyt paremmin ja paremmin, joten täytyy vain jatkaa kovaa työtä ja toivottavasti hyviä asioita tapahtuu, Vesalainen toteaa Winnipegin haastattelussa.

Vesalaisen NHL-kutsun taustalla on Winnipeg-hyökkääjä Adam Lowryn loukkaantuminen, mutta Vesalaisen parantuneilla otteillakin on vaikutusta. Maurice onkin saanut kuulla kehuja AHL:n suunnalta Vesalaiseen liittyen.

– He pitävät siitä, kuinka hän pelaa. En näe paljon noita pelejä, mutta hänen pelinsä kehittynyt, Maurice kuvailee.

Winnipegillä on edessään vielä kaksi ottelua ennen NHL:n tähdistötapahtuman vuoksi pidettävää taukoa. Vesalainen saatetaan nähdä kaukalossa Columbus Blue Jacketsia vastaan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

– Mahdollisesti. Olemme melko terveitä, mikä on kiva. Saatan liikutella muutamia paloja, mutta en tänään, mahdollisesti huomenna.

Lue myös:

    Uusimmat