NHL-asiantuntijalta korvia hivelevä ennustus Miro Heiskasesta – "Hänellä on kaikkea"

7:42
Miro Heiskanen kertoi heinäkuussa kesäharjoittelustaan MTV Urheilun haastattelussa.

Nashville Predatorsin suomalainen tähtivahti Juuse Saros ja Dallas Starsin tähtipakki Miro Heiskanen keräävät vuolaita kehuja NHL-piireissä.

NHL Network on aloittanut vuosittaisen listauksensa sarjan parhaimmista pelaajista. Sijoille 41-50 NHL nostaa kaksi pelaajaa. Nashvillen ykkösvahti Juuse Saroksen ja Dallas Stars -tähtipuolustaja Miro Heiskasen.

Saros komeilee listalla sijalla 49. Viime vuonna ensimmäistä kertaa Nashvillen kiistatonta ykkösvahdin viittaa kantanut Saros on yksi liigan parhaimmista maalivahdeista.

27-vuotiaan maalivahdin ominaisuudet keräävät runsaasti kehuja.

– Hän on ollut erinomainen Nashville Predatorsille. Hän voi varastaa varmalta maalilta näyttäviä tilanteita. Hänen sijoittumisensa on upeaa ja hänen räjähtävyytensä ei ole tästä maailmasta. Hän voi taatusti tehdä myös dramaattisia torjuntoja, NHL Networkin asiantuntija Mike Rupp kehuu.

Hieman Sarosta korkeammalle NHL on nostanut Heiskasen, joka löytyy listauksen sijalta 45. 23-vuotias puolustaja on NHL:ssä pelipaikkansa eliittiä.

– Olen Miron suuri fani. Henkilökohtaisesti olisin pistänyt hänet korkeammalle, mutta ymmärrän, että ehkä tämä on sijoitus, jolla hän tällä hetkellä on, mutta minusta hän on puhkeamassa kukkaan, Rupp sanoo.

Heiskanen on lukeutunut jo neljän kauden ajan Dallasin avainpelaajien joukkoon. Viime kaudella Heiskanen mätti 70 ottelussa 36 tehopistettä, mikä oli suomalaiselle myös oma henkilökohtainen piste-ennätys NHL:ssä.

Rupp povaa Heiskasesta suurta suosikkia tulevan kauden Norris Trophy -kisaan.

– Uskon, että tulevalla kaudella hän on todella, todella vakavasti otettava ehdokas Norris-voittajaksi. Mirolla on kaikkea, Rupp lataa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja