NHL-legenda kehui Miro Heiskasen maasta taivaisiin – löi pöytään kovan ennustuksen suomalaisen tulevaisuudesta

Dallas Starsin Miro Heiskanen keräsi paljon ihailijoita otteillaan NHL:n kesän pudotuspeleissä. Mies nousi myös NHL Networkin arvioissa sarjan 10. parhaaksi puolustajaksi.

Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja Ken Daneyko, joka toimii NHL Networkin asiantuntijana, on ylistänyt 21-vuotiasta suomalaista.

– Hän voittaa tulevaisuudessa Norris Trophyn (NHL:n parhaalle puolustajalle annettava palkinnon). Siitä ei ole mitään epäselvyyttä minun mielestäni, että Miro Heiskanen voittaa sen jonain päivänä, aloitti New Jersey Devils -legenda.

Daneyko jatkoi kertomalla yksityiskohtaisempia näkemyksiään Heiskasesta.

– Sulavampaa luistelijaa on vaikea löytää. Nykyään puhutaan paljon nuorten puolustajien luistelusta, ja Heiskanen on omaa luokkaansa. Hän liikkuu silkinpehmeästi ja näkee jään todella hyvin. Hän on paineen alla niin rauhallinen ja kontrollissa. Mikään ei saa häntä panikoimaan. Rakastan tätä nuorukaista. Hehkun joka kerta, kun hänen nimensä tulee esiin. Hän täytti vasta 21 vuotta. Hyvä luoja, hänestä tulee tulevaisuudessa vuosiksi niin hyvä pelaaja Dallas Starsille, hehkutti Daneyko.

Dallas Stars on julkaissut videon Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat