NHL listasi sarjan parhaat laitahyökkääjät, Mikko Rantanen nostettiin komealle sijalle – "Hän ei saa ansaitsemaansa rakkautta"

NHL Network nosti Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantasen sarjan parhaimpien laitahyökkääjien joukkoon.

NHL julkaisee vuosittain listauksensa sarjan parhaimmista pelaajista. Tällä kertaa NHL Network listasi sarjan 20 parasta laitahyökkääjää. Listaus oli suomalaisittain komeaa katseltavaa, sillä Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Mikko Rantanen komeilee sijalla kuusi.

Viime kaudella Coloradon kanssa Stanley Cupin mestaruutta juhlinut Rantanen on kuulunut jo useamman vuoden ajan sarjan eliittiin. NHL Networkin asiantuntija Mike Rupp pitää Rantasta taitoihinsa ja tehoihinsa nähden aliarvostettuna pelaajana.

– Hän ei aivan saa ansaitsemaansa rakkautta, mutta ehkä hän saa nyt enemmän tunnustusta. Hän voi tulevina vuosina vielä nousta tällä listalla, Rupp toteaa.

Listan kärjessä keikkuu peräti kolme venäläispelaajaa. Sarjan parhaaksi arvioitiin NHL:n kaikkien aikojen maalitilastossa kolmantena oleva Aleksandr Ovetshkin. Seuraavina listalla ovat Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsherov ja Minnesota Wildin Kirill Kaprizov.

Lue myös:

    Uusimmat