Mainos

Neymarin raiskauskohusta uutta tietoa – supertähti julkisti WhatsApp-keskustelut

1:19
Videolla Neymarin jalkapallotaituruutta pelikentällä.

Najila Trindade syyttää jalkapallon supertähti Neymaria raiskauksesta. Neymar julkaisi sosiaalisessa mediassa hänen ja Trindaden väliset WhatsApp-keskustelut, jotka brasilialainen tv-kanava Globo välitti eteenpäin. Marcan englanninkielisestä käännöksestä voit lukea keskustelut kokonaisuudessaan. Neymarin julkaisua ei ole enää nähtävillä sosiaalisessa mediassa.

Pari oli tavannut toisensa toukokuussa pariisilaisessa hotellissa. Alla olevat viestit lähetettiin Neymarin poistuttua hotellihuoneesta.

– Kaikesta huolimatta, mitä olet minulle tehnyt, annan sinulle anteeksi. Kaikki on nyt hyvin. Mitä vain tarvitset, niin lähetä minulle viesti, Neymar kirjoitti.

– Halusin lähteä. Ei muuta, Trindade vastasi.

Neymar kuittasi viestin lyhyesti toteamalla ok. Tämän jälkeen Trindaden kerrotaan lähettäneen kuvan takamuksensa mustelmista. Keskustelu eteni ja Trindade totesi, että Neymar ei ole enää sama mies, johon hän rakastui. Hän totesi jalkapallotähdelle, että he menettivät kontrollin. Se oli Trindaden mielestään surullista, että asiat menivät niin pitkälle.

– Sinua pitää osaksi syyttää mustelmista, hahaha, pyysit koko ajan lisää. Kyllä, valitettavasti, Neymar vastasi kontrollin menetykseen.

Trindade oli lyönyt Neymaria ja jalkapallotähti sanoi, että valitettavasti se oli pilannut osan tästä päivästä. Neymar jatkoi, että oli ilo tavata hänet.

– Oletko hullu? Pyysin sinua lopettamaan ja sinä pyysit minulta jopa anteeksi, mutta se on täysin toinen asia terapiasessioihin, Trindade totesi mustelmista.

Neymar lähetti mietteliään hymiön vastauksena Trindadelle.

– Asiat pysyvät ennallaan. Sinä olet edelleen Neymar ja minä olen omillani. Jos olet lähettänyt sen kuvan jollekulle, niin ole kiltti ja pyydä tätä poistamaan se. En halua, että minun nimeni yhdistetään millään tavalla sinuun, Trindade kirjoitti.

Brassitähti vastasi, ettei tekisi koskaan niin, viitaten Trindaden lähettämään kuvaan.

– Verrattuna siihen, mitä teit, se ei olisi mitään. Vaikka olen muuttunut tänään ja maksanut tästä hulluudesta, koska en tajunnut millainen lurjus olet. Tiedät hyvin, mitä teit ja kuinka kohtelit minua. Vaikka kukaan ei koskaan saa tietää tästä, emmekä me tule koskaan keskustelemaan toistemme kanssa, tulet syvällä sisälläsi tietämään mitä teit, Trindade sanoi.

– Toivon, että et koskaan tunne puoliakaan siitä ahdistuksesta, jota olen kokenut tällä matkalla. Se, joka pelottaa minua eniten, on se tieto, että kaikki on hyvin ja minä olen hullu. Se näyttää, että aivosi toimivat vain kentällä ja sydämesi ei toimi missään. Sillä ei kuitenkaan ole väliä. Aion jatkaa ja ottaa vahvimmat lääkkeet käyttöön, jotta unohdan sinun tämänpäiväisen kohtelusi. Nuku hyvin ja kiitos. Ainakin minä tiedän, millainen oikea Neymar Jr on, Trindade päätti.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja