Neymar sai kritiikkiä ulkomuodostaan – nosti nyt paitansa ylös ja antoi palaa

Brasilialainen jalkapallotähti Neymar antoi palaa kriitikkojensa suuntaan.

Neymar löi tehoja pöytään Brasilian tuoreessa 2–0-kotivoitossa Perua vastaan MM-karsinnoissa. Neymar syötti ensin Everton Ribeiron viimeistelemän avausmaalin ja teki itse toisen.

Neymar nousi samalla yksin eniten maaleja Brasilialle MM-karsinnoissa tehneeksi pelaajaksi karsintojen 12. osumallaan. Legendat Romario ja Zico jäivät taakse.

– Joukkue on totta kai kaikkein tärkein. Olen todella iloinen, että olen karsintojen ykkösmaalintekijä, minulla on eniten syöttöjä maajoukkueessa, ja jos kaikki menee hyvin, ohitan Pele kaikkien aikojen maalintekijänä. En enää tiedä, mitä minun pitää tehdä tässä paidassa, jotta Neymaria kunnioitetaan, brassitähti sanoi Globon mukaan.

PSG:tä seurajoukkuetasolla edustavalla Neymarilla on maailmantähtenä valtavasti ihailijoita, mutta yhtä lailla hän saa herkästi kritiikkiä.

– Tämä ei ole ollut normaalia pitkään aikaan teiltä toimittajilta, kommentaattoreilta ja muilta myös, Neymar syytteli.

– En toisinaan halua enää puhua haastatteluissa, mutta tärkeinä hetkinä tulen jakamaan mielipiteeni.

Neymaria kritisoitiin hiljattain MM-karsinnoissa jopa liian lihavaksi. Osa katsoi, ettei tähti ollut fyysisesti kunnossa, kun Brasilia päihitti viime viikolla Chilen 1–0.

– Tämä paita oli L, olen oikeassa painossa. Ensi peliin tilaan M:n, Neymar itse kertoi tuolloin Instagramin tarinaosiossa.

Tuoreen Peru-voiton jälkeen Neymar jatkoi sivaltamista julkaisemalla Instagramissa kuvan, jossa hän on nostanut suullaan Brasilian pelipaitansa ylös. Otoksessa esille pääsevät Neymarin vatsalihakset.

Neymar täräytti kuvatekstissä "lihavan miehen olevan hyvä pallon kanssa" vedet silmissä nauravan emojin kera ja peräsi kunnioitusta.

Brasilia on voittanut Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa kaikki kahdeksan otteluaan ja on kärjessä kuuden pisteen turvin ennen Argentiinaa.

Lue myös:

    Uusimmat