Neymarin uusi tuuletus herätti ihmetystä – kohuissa ryvettynyt futistähti kertoo nyt, mistä on kyse

Tähtipelaaja Neymar on avannut ihmetystä herättäneen maalituuletuksensa taustaa. Brasilialaisen mukaan hän mietti ystäviensä kanssa tapaa suitsia ympärillään pyörivää keskustelua.

Neymar iski maalin Paris-Saint Germainin 5-0-voitossa Galatasarayta vastaan jalkapallon Mestarien liigassa ja syötti myöhemmin Kylian Mbappen osuman.

Maalissaan Neymar tuuletti pariisilaisyleisölle nostaen sormen huuliensa eteen. Hän on ollut PSG-fanien kovan kritiikin kohteena ja joutunut viimeisen vuoden aikana vastaamaan myös raiskaussyytöksiin sekä yksityiskuvien luvattomaan julkaisuun.

Neymar halusi tuuletuksellaan nimenomaan saada ihmiset keskittymään jalkapalloon.

– Kaikki haluavat aloittaa riidan minusta. Tämä oli tuuletus, josta juttelin kaverieni kanssa. Ideana on unohtaa kaikki muu, puhua vähemmän ja pelata enemmän, Neymar kommentoi Esporte Interativolle Goal.com-sivuston mukaan.

Yhden riidan Neymar halusi painaa unholaan antamalla PSG:lle tuomitun rangaistuspotkun jälkeen pallon vapaaehtoisesti Edinson Cavanille, jonka kanssa hän on käynyt avointa sanaharkkaa.

– Yksilökeskeisyys ei toimi jalkapallossa. Jos haluaisin sitä, pelaisin tennistä, Neymar tokaisee.

– Jalkapallossa kaikkien pitää kuitenkin olla tyytyväisiä. Cavani tarvitsi sitä, koska oli kaivannut maalia, ja jokainen hyökkääjä tykkää maalinteosta.

– Hän sai sen ja oli todella onnellinen. Minäkin olin onnellinen, ja kaikki lähtivät kotiin onnellisina, Neymar jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat