Nyt mentiin pitkälle – brassilegenda ärähti Neymarin puolesta: "Kaikki saumat voittaa seuraava maailmanmestaruus"

Brasilian jalkapallomaajoukkueen hyökkääjätähti Neymar sai Venäjän MM-turnauksessa runsaasti kritiikkiä. Brasilian entinen maajoukkuekapteeni Cafu uskoo, että Neymar näyttää kuitenkin vielä tulevaisuudessa.

Neymaria syyteltiin MM-turnauksessa filmaamisesta. Arvostelu kohdistui myös siihen, ettei joukkueensa suurin tähti Neymar onnistunut kannattelemaan ennakkosuosikkina pidettyä Brasiliaa puolivälieriä pidemmälle – Belgia vei tuolloin pidemmän korren 2–1-lukemin.  

Cafun mukaan Neymarin kritiikistä on tullut jo normaali asia. Brassilegenda käänsi arvionsa jo neljän vuoden päähän, Qatarin MM-kisoihin.

– Hän (Neymar) on todella hyvä pelaaja. Luultavasti kaikki kritisoivat häntä ennen seuraavia MM-kisoja. Neymarilla on kuitenkin kaikki saumat voittaa seuraava maailmanmestaruus ja näyttää, kuka hän on, Cafu sanoi venäläisen Championat-lehden mukaan.

Cafu voitti urallaan Brasilian paidassa kaksi maailmanmestaruutta (1994 ja 2002). Hän on kautta aikain eniten otteluita Brasilian maajoukkueessa pelannut pelaaja 142 pelin saldollaan.

Lue myös:

    Uusimmat