Brasilialle ikäviä uutisia MM-kisoissa – Neymar joutuu sivuun

Neymarin ottelu päättyi murheellisesti loukkaantumiseen 1:20
Katso videolta Neymarin loukkaantuminen.

Brasilian jalkapallomaajoukkue saa tulla toimeen ainakin seuraavan MM-turnausottelunsa ilman suurinta tähteään Neymaria, kertoi joukkueen lääkäri perjantaina. Neymar loukkasi nilkkansa torstain myöhäisottelussa Serbiaa vastaan ja tuli vaihtoon 79. minuutilla.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Myös oikean puolen laitapakki Danilo on sivussa, kun Brasilia kohtaa Sveitsin maanantaina. Danilollakin on nilkkavaivaa.

–  Nämä kaksi pelaajaa eivät ole käytettävissämme seuraavassa ottelussa, mutta kuntoutus on menossa ja tavoitteena on, että he toipuvat pelaamaan turnauksen loput pelit, maajoukkuelääkäri Rodrigo Lasmar kertoi.

Serbian pelaajat taklasivat Neymaria yhdeksän kertaa, mutta uutistoimisto AP:n mukaan päävalmentaja Tite ei kiinnittänyt huomiota loukkaantumiseen.

–  Hän jatkoi pelaamista, koska hän tiesi joukkueensa tarvitsevan häntä, Tite kommentoi.

Mediassa on ilmennyt ristiriitaista tietoa kaksikon poissaolon pituudesta. Brasilialaislehti Globon mukaan Neymar ja Danilo olisivat molemmat sivussa molemmista jäljellä olevista alkulohkon peleistä. 

Neymar itki vaihtopenkillä ja peitti kasvonsa paitaan, kun hänen nilkkaansa hoivattiin jäillä.

Neymar loukkaantui myös vuoden 2014 MM-kotikisoissa Brasiliassa. Silloin hänen turnauksensa päättyi selkävammaan puolivälierässä Kolumbiaa vastaan. Välierässä ilman Neymaria pelannut Brasilia nöyrtyi Saksalle 1–7.

Qatarissa Brasilia kukisti Serbian 2–0 Richarlisonin maaleilla, joista etenkin saksipotkulla syntynyt toinen osuma oli upea.

Brasilialaiset eivät ole hävinneet MM-turnauksen avausotteluaan sitten vuoden 1934. Joukkueelle on kertynyt 20 peräkkäistä MM-turnauksen avausottelua ilman tappioita. Brasilia on miesten MM-kisahistorian menestyksekkäin maa viidellä mestaruudellaan. Maan tuorein MM-kulta on vuodelta 2002.

Katso pääkuvan videolta Neymarin loukkaantuminen.

Lue myös:

    Uusimmat