Neymar murtui kyyneliin Lionel Messiä koskeneesta kysymyksestä: "Aina kun tarvitsin eniten apua, oli maailman paras pelaaja huolehtimassa minusta"

Nykyään PSG:tä edustava Neymar kertoi brasilialaisen Globon haastattelussa siitä, kuinka paljon entinen pelitoveri, FC Barcelonaa edustava Lionel Messi merkitsee hänelle. 

Neymar saapui Barcelonaan 21-vuotiaana ja muodosti pelottavan hyökkäystrion Messin ja Luis Suarezin kanssa. Kesällä 2017 Neymar siirtyi PSG:hen. Tämän jälkeen on huhuiltu siitä, että Neymar tahtoisi palata Barcelonaan. Huhut on kuitenkin kumottu.

Paraikaa itseään Brasiliassa kuntouttavalta Neymarilta kysyttiin Messin merkityksestä hänelle. Neymar murtui kyyneliin kertoessaan vastausta kysymykseen.

– Sen voin sanoa, että aina kun tarvitsin eniten apua, oli maailman paras pelaaja huolehtimassa minusta. Tämä on vaikeaa, tämä on vaikeaa. Jos olen rehellinen, niin tämä on sen vuoksi niin vaikeaa, koska Messi oli minulle erityisen tärkeä henkilö Barcelonassa, Neymar sanoo.

Hän jatkaa kertomustaan sillä, että saavuttuaan Barcelonaan, lähetti Messi hänelle viestin. Siinä luki, että Neymarin ei tarvitse pelätä mitään ja että hän on täällä auttaakseen. 

Neymar pelasi Barcelonan paidassa 123 ottelua ja viimeisteli 68 maalia.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi.

Kaikki La Ligan ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat