Neymar ammentaa oppia Cristiano Ronaldolta ja Lionel Messiltä kehittyäkseen – "Voin samaistua heihin"

PSG:n supertähti Neymar on yksi jalkapallomaailman ykkösnimiä. Brasilialaistaituri ammentaa oppia suuremmiltaan, jotta hän itse voisi kehittyä maailman parhaaksi pelaajaksi. Neymar seuraakin Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin otteita tarkasti.

Pääkuvan videolla kuvaa Neymarin Mestarien liigassa isketystä hattutempusta. (3.10.)

Neymar siirtyi hieman yllättäen Barcelonasta PSG:hen kesällä 2017. Brassitähti on takonut Ranskan suurseurassa kovaa jälkeä, mutta joukkueen menestys Euroopan kentillä on jäänyt laihaksi. Maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi janoava Neymar ammentaa oppia Ronaldolta ja Messiltä, jotta hänestä tulisi parempi pelaaja.

– Voin samaistua heihin, koska haluan oppia, haluan enemmän, haluan voittaa, haluan enemmän pokaaleja ja haluan tehdä enemmän maaleja, joten opin heiltä yhä päivittäin, Neymar sanoo The Players Tribunelle

Neymar pelasi Messin kanssa samassa joukkueessa useamman vuoden ajan. Taitava kaksikko muodosti yhdessä Luis Suarezin kanssa Barcelonan vaarallisen hyökkäystrion, joka kylvi tuhoa maalien muodossa. Neymar arvostaa entistä seuratoveriaan todella korkealle.

– Minusta Messi on yksi kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista. Hän on minun idolini. Opin häneltä jotain joka päivä, kun sain harjoitella, pelata hänen kanssaan tai vain katsoa hänen pelaamistaan. Se teki minusta vahvemman, Neymar kertoo.

Jo useamman vuoden Ronaldo ja Messi ovat taistelleet maailman parhaan pelaajan tittelistä. Barcelona ja Real Madrid kohtasivat usein La Ligassa kutkuttavissa El Clásicoissa, joiden aikana nykyisin Juventuksessa pelaavan Ronaldon pelityyli tuli erittäin tutuksi Neymarille.

– Cristiano on monsteri. Hänen kohtaamisensa on ilo ja kunnia. Hän on yksi parhaista, joten sinusta tulee valmiimpi ja viisaampi, kun pelaat häntä vastaan, Neymar toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat