Neymarin Barcelona-paluun kariutuminen oli kova kolaus Lionel Messille – "Hän kertoi, miten asiat etenivät"

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Videolla Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon yhteishaastattelu.

Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messi olisi todella kovasti halunnut brassitaituri Neymarin takaisin joukkuetoverikseen.

PSG:n paitaan Barcelonasta kaksi vuotta sitten siirtynyt Neymar oli kesällä erittäin lähellä siirtyä takaisin entisen seuransa riveihin. Myös Lionel Messi olisi kovasti halunnut Neymarin takaisin Barcelonaan, ja ottikin siirtosaagaan kantaa mediassa useampaan otteeseen.

– Totuus on, että olisin rakastanut sitä, jos hän olisi tullut takaisin meille. Ymmärrän, että jotkut ihmiset olivat sitä vastaan, ja se on täysin normaalia ottaen huomioon kaiken tapahtuneen, ja kuinka hän meidät jätti. Urheilullisesta näkökulmasta Neymar on minusta yksi maailman parhaista pelaajista, Messi selventää Reutersin mukaan.

Barcelona on voittanut nyt kahdella kaudella perättäin Espanjan La Ligan mestaruuden, mutta Mestarien liigassa menestys on kiertänyt seuran kaukaa viime vuosina. Edellisen kerran Euroopan jalkapalloilun arvostettu pokaali on viety Barcelonaan kaudella 2014-15. Neymar olisi Messin mukaan ollut täydellinen palanen ajatellen Barcelonan toivottua paluuta Euroopan valtiaaksi.

– Hän olisi ilmiselvästi parantanut mahdollisuuksiamme saamaan sellaisia tuloksia kuin haluamme. Seura olisi ottanut askeleen eteenpäin sponsorillisesti, imagollisesti ja kasvullisesti, mutta loppujen lopuksi niin ei tapahtunut, Messi toteaa.

Neymarin siirtosaaga oli yksi kehän puhutuimpia jalkapallon siirtoikkunan aikana. Lähteiden mukaan PSG ja Barcelona olivat jo erittäin lähellä yhteisymmärrystä, mutta Messin ja Neymarin harmiksi siirto ei koskaan toteutunutkaan.

– En tiedä, mitä johtajien kanssa tapahtui, mutta tiedän heidän puhuneen Neymarin kanssa. Hän kertoi minulle, miten asiat etenivät. Hän odotti todella innolla paluutaan. Tiedän, että on vaikea neuvotella PSG:n kanssa Neymarista, koska hän on yksi parhaista. Tällaiset neuvottelut eivät koskaan ole helppoja.

Lue myös:

    Uusimmat