Neymar murtui kyyneliin kesken syntymäpäiväpuheensa: "Sitä toivon eniten"

Ranskan pääsarjan PSG:ssä pelaava jalkapallotähti vietti tiistaina Pariisissa 27-vuotissyntymäpäiviään. Hän piti tunteikkaan puheen paikalle kutsuttujen perheenjäsenien ja joukkuetovereiden edessä. 

Neymarilla oli ainoastaan yksi lahjatoive syntymäpäivänään. 

– Se, mitä tänään toivon eniten, on se, että olisin saanut lahjaksi uuden jalkapöydänluun, jotta voisin olla kentällä ja taistella sekä tehdä sitä mitä rakastan eniten, Neymar sanoi puheessaan. 

Hän oli alunperin jättämässä juhlat väliin vamman takia, mutta hänen ystävänsä suostuttelivat Neymarin osallistumaan.

– Se on vaikeaa liikkua jatkuvasti keppien kanssa. Jokainen urheilija tietää, kuinka rankkaa tämä on. Ystäväni antavat minulle tukensa, jotta pääsen palaamaan takaisin mahdollisimman nopeasti, Neymar toteaa.

Brasilialainen loukkaantui vakavasti tammikuun lopulla ottelussa Strasbourgia vastaan. Vamma tuli samaan jalkaan kuten viime vuonna. Hän joutuu olemaan sivussa kymmenen viikkoa. Tämä merkitsee sitä, että Neymarilla jää väliin Mestarien liigan pudotuspeliottelut Manchester Unitedia vastaan.

Syntymäpäivien teemana oli "punainen ilta", joten kaikki vieraat olivat pukeutuneet punaisiin. Vieraslistalla oli seuran suurimmista tähdistä Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Angel di Maria, Gianluigi Buffon, Dani Alves sekä päävalmentaja Thomas Tuchel. Neymarin äiti, sisko ja poika olivat myös paikalla juhlissa.

Lue myös:

    Uusimmat