Neymar loukkaantui karmeasti – isä pillastui!

Jalkapallojätti PSG:n brasilialaistähti Neymar loukkaantui sunnuntai-iltana Ranskan liigan ottelussa Lyonia vastaan. Mediatietojen mukaan brassia uhkaa pitkä poissaolo.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Neymarin vasen nilkka vääntyi Lyonin brassin Thiago Mendesin taklauksesta. Mendes ajettiin teostaan ulos, kun taas Neymar kannettiin kyyneleet silmissään paareilla kentältä pois.

PSG kärsi ottelussa 0–1-tappion, mutta supertähti Neymarista voi koitua pariisilaisille paljon tätä suurempaa jobinpostia. Le Parisienin mukaan Neymaria voi uhata mahdollisen murtuman myötä yli kolmenkin kuukauden poissaolo.

– Virheitä tapahtuu, mutta pyydän vilpittömästi Neymarilta anteeksi. Toivon, että tämä ei ole mitään vakavaa, Neymaria taklannut Thiago Mendes kirjoitti Instagramissa julkaisemansa videoviestin yhteydessä.

PSG pelaa tälläkin kaudella Mestarien liigan pudotuspeleissä, jotka käynnistyvät helmikuun puolivälissä. PSG tietää Neymarin tilasta enemmän maanantaina aikana, kun tarkemmat tutkimukset valmistuvat.

"Miksi ei rangaista ensimmäisestä rikkeestä?"

Isä Neymar Sr. ehti ärähtää poikansa loukkaantumisesta Instagramissa.

– Miksi ei rangaista ensimmäisestä rikkeestä? Miksi odotetaan seitsemänteen, kahdeksanteen, yhdeksänteen? Neymar Sr. jyrisi.

Isä kysyi perään, onko odotettava loukkaantumista ennen kuin reagoidaan vakavasti.

Neymarin nilkka on paukkunut aiemminkin. Hänen nilkkaansa on jouduttu aiemmin pariin otteeseen leikkaamaankin.

Lue myös:

    Uusimmat