Neymar ärähti Lionel Messistä – "Tämä on häpeä jalkapallolle"

Brasilian tähtihyökkääjä Neymar latasi suorat sanansa siitä, ettei Lionel Messi ole Argentiinan jalkapallomaajoukkueen miehistössä tiistain ystävyysottelussa.

Videolla Lionel Messin magiaa.

Nykyinen PSG-hyökkääjä Neymar pelasi aiemmin Messin joukkuekaverina FC Barcelonassa 2013–2017. Tiistaina Neymarin edustama Brasilia kohtaa verivihollisensa Argentiinan Saudi-Arabiassa, mutta Argentiinan suurin tähti ei ole läsnä.

– On todellinen häpeä jalkapallolle, ettei Messi pelaa tässä ottelussa. Meidän täytyy ottaa hyöty irti Messistä, koska tulemme todella kaipaamaan häntä, kun hän ei ole enää kehissä. Mitä useammin hän pelaa, sen parempi se on jalkapallofaneille. Hän on todella uskomaton, ja jokainen fani tulee kaipaamaan häntä tiistaina, niin kuin minäkin, Neymar sanaili TyC Sportsin mukaan.

Messi ei ole ollut Argentiinan maajoukkueen mukana kesän MM-kisojen jälkeen. Hänen mukaansa maajoukkuepaluulle ei ole vielä oikea aika.

Argentiina putosi MM-kisoissa neljännesvälierissä maailmanmestariksi edennyttä Ranskaa vastaan. Brasilia taipui puolivälierissä Belgialle.

Lue myös:

    Uusimmat