Taas sama jalka – Neymar loukkaantui, supertähteä uhkaa pitkä poissaolo: "Hän on huolissaan"

PSG:n supertähti Neymar loukkaantui keskiviikkona jalkapallon Ranskan cupin ottelussa Strasbourgia vastaan. Vamma kohdistui samaan oikeaan jalkaan, joka vääntyi viime vuoden helmikuussa Ranskan liigaottelussa Marseillea vastaan.

Tuolloin PSG tiedotti, että brasilialaishyökkääjän jalkapöydästä oli löytynyt murtuma, minkä lisäksi hänen nilkkansa oli nyrjähtänyt. Neymar joutui olemaan muutaman kuukauden sivussa ja palasi kehiin kesän MM-kisojen alla.

Nyt sama jalka taittui jälleen, ja Neymar joutui jättämään Strasbourg-pelin kesken tunnin pelin jälkeen. Sairaalaan viety brassitähti kärsii saman jalkapöydän vammasta.

Neymarin hoito riippuu PSG:n tiedotteen mukaan siitä, miten toipuminen etenee lähipäivien aikana. Kaikki hoitovaihtoehdot ovat PSG:n mukaan mahdollisia.

Neymaria uhkaa raporttien mukaan pitkäkin toipilasjakso. Hän saattaa olla sivussa ensi kuun 12. päivä pelattavasta Mestarien liigan ensimmäisestä neljännesvälieräottelusta Manchester Unitedia vastaan.

– Neymar on huolissaan, koska se on sama jalka, oikea jalka, ja alue on sama, PSG:n manageri Thomas Tuchel sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Tuchel kritisoi ottelun erotuomaria Johan Hamelia siitä, ettei hän suojellut Neymaria riittävästi, kun Strasbourgin pelaajat rikkoivat brasilialaistähteä toistuvasti.

– Tuomari ei viheltänyt yhtä tapausta, sitten toista, sitten kolmatta, ja lopulta tämä päättyi niin, että häneltä taittui nilkka, Tuchel murahti.

PSG voitti Strasbourgin maalein 2–0. Osumista vastasivat Edinson Cavani ja Angel di Maria.

Lue myös:

    Uusimmat