New Jersey Devilsin tähtihyökkääjän tulevaisuus iso kysymysmerkki – lähetti toimitusjohtajalle emojin P. K. Subbanin hankinnan jälkeen

New Jersey Devils on tehnyt kesän aikana liikkeitä pelaajamarkkinoilla, mutta tähtihyökkääjä Taylor Hallin tulevaisuus on vielä auki.

Devilsin kiinnitettyä Nashville Predatorsin tähtipuolustaja P.K. Subban Hall tekstasi toimitusjohtaja Ray Sherolle emojin, jossa väkänen vihreän laatikon keskellä viittaa tehtävän listalla olevan hoidettu.

– Se oli häneltä homma hoidettu -tyyppinen viesti. Arvelen, että se on hyvä merkki, Shero sanoi AP:n mukaan.

Devilsin tehtävälista Hallin vakuuttamiseksi on vielä pitkä. Seura yrittää vakuuttaa hyökkääjää jatkosopimuksen, jottei tämä poistuisi ensi kesänä vapaana agenttina.

– Jokainen haluaa pelata parhaassa mahdollisessa joukkueessa. Olen pelannut NHL:ssä yhdeksän kautta ja voittanut vain yhden playoff-ottelun. Haluan olla joukkueessa, joka ei ole ainoastaan playoff-ehdokas, vaan Stanley Cupin voittajaehdokas joka vuosi. Minulla on paljon vuosia jäljellä tässä liigassa ja paljon mahdollisuuksia voittaa Stanley Cup. Toistaiseksi se ei kuitenkaan ole ollut lähelläkään, Hall sanoi AP:n mukaan.

Devils lähetti Subban-vaihtokaupassa Nashvilleen puolustajat Steven Santinin ja Jeremy Daviesin. Draft-arvonnan voittajana joukkue varasi ensimmäisenä amerikkalaisen Jack Hughesin ja teki sopimuksen laitahyökkääjä Wayne Simmondsin kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat